Mainos

Sisustusmuutos teki unelmista totta

Lähivakuutus julisti syksyllä yhteistyössä T.i.l.a-ohjelman kanssa kilpailun, jossa katselijoilta pyydettiin vinkkejä, joilla oma koti saataisiin turvallisemmaksi asua. Vinkkejä tuli 11 000 kappaletta. Voittajaksi raati valitsi kokkolalaisen Eija Tuukkasen, joka sai kotiinsa 10 000 euron sisustusmuutoksen olohuoneeseen.

Kokkolalaisessa kerrostaloasunnossa on ollut alkuvuodesta vilskettä. TV:stä tutun sisustusarkkitehdin Marianne Sundellin laatimaa sisustussuunnitelmaa on toteutettu paikallisten remonttimiesten voimin. Olohuoneessa kaikki pinnat on uusittu ja vanhat kalusteetkin ovat saaneet väistyä.

Kilpailuvastauksessaan Eija oli kiinnittänyt kodissaan huomiota kolmeen turvallisuuden kannalta oleelliseen epäkohtaan: valaistukseen, liukkaaseen lattiaan sekä vaaralliseen TV-kalusteeseen. Näiden ongelmien kimppuun kävi T.i.l.a -ohjelmasta tuttu Marianne Sundell.

– Kun saa huippusuunnittelijan kotiinsa, on kuin voittaisi lotossa. Marianne tuntui lukevan ajatukseni. Olen seurannut telkkarista useammankin sisustussuunnittelijan työtä, mutta Marianne on tuntunut olevan lähimpänä omaa ajatusmaailmaa, Eija iloitsee.

Hän kertoo olohuoneen olleen ennen tavaroiden kulkureitti, jonka tavaroita vaihdettiin vuodenajan ja fiiliksen mukaan. Nyt kun sisustus on päivitetty tälle vuosituhannelle, tavarat saavat olla rauhassa paikoillaan. Vanhoja tavaroitakaan ei ole vielä tullut ikävä.

Erityisen tyytyväinen Eija on siihen, että sisustusmuutos tehtiin sinkkukodissa, koska hänen mielestään aivan liian usein kohteena on tilava lapsiperheen koti.

Parasta uudessa olohuoneessa on Eijan mielestä yleisilme, joka on klassinen mutta trendikäs. Paikkansa löysivät myös kolme Eijan toivomaa esinettä: Esa Riipan grafiikka sekä Harri Koskisen K-tuoli ja Block-valaisin. Ja jalkojen alla on pitkään haaveena ollut korkkilattia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.