Dougie jakoi uunin puhdistusta helpottavan niksin somessa – tiesitkö tästä ominaisuudesta?

Näin teet nopean joulusiivouksen 7:02
Videolla Marttaliiton kotitalousneuvoja antaa siivousvinkkejä!

Tiktokkaajan uuninpuhdistusvinkki on saanut yli kaksi miljoonaa katsojakertaa, kertoo The Mirror.

Brittiläinen ruoasta tiktokkaava Dougie julkaisi videon, jolla hän irrottaa uunin luukun voidakseen puhdistaa uunin paremmin. Hän oli nähnyt jonkun muun tekevän niin ja päätti itsekin kokeilla.

The Mirror kertoo, että TikTokissa on nyt vallalla trendi, jossa ihmiset jakavat kikkoja, joita ovat sattumalta nähneet ja havainneet erittäin hyödyllisiksi.

Irrottaa uunin luukun saranoistaan

Videolla näkyy, miten Dougie ensin irrottaa uunin luukun avaamalla lukitussalvat. Sen jälkeen hän nostaa luukun kaksin käsin pois paikaltaan. Tämän jälkeen hän putsaa uunin sisäpinnat.

Videopätkälle on kertynyt 2,3 miljoonaa katsojakertaa. Monelle vinkki oli täysin uusi, ja lukuisat kommentoijat kertoivat kokeneensa sen hyödylliseksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisella videolla laittaa luukun takaisin

Jotkut tosin miettivät, miten luukun saa takaisin paikalleen. Dougie teki tätä varten toisen videon, jossa hän näyttää, miten luukun saa takaisin paikalleen.

Videolla hän asettaa luukun saranoiden kohdalta takaisin aukkoihin. Sen jälkeen hän sulkee lukitussalvat käyttäen ohutta ja pitkää apuvälinettä, ilmeisesti puista paistinvarrasta.

Ennen kuin hommaan ryhtyy, lienee kuitenkin syytä tutustua käyttöohjeisiin selvittääkseen, toimiiko temppu omassa uunissa. Kannattaa myös olla varovainen, että ei satu haavereita luukkua irrottaessa tai paikoilleen laittaessa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: The Mirror

Lue myös:

    Uusimmat