Sinkkuvanhempien yhteinen elämänmuutosprojekti

Joukko yksinhuoltajaäitejä ja -isiä muuttaa kuukaudeksi saman katon alle kartanoon Somersetin maaseudulle. Tarkoituksena on hankkia neuvoja elämään ja hakea uusi suuntaa pienen perheen tulevaisuudelle.

Britanniassa suosioon noussut reality Sinkkuäitien talossa saa AVAlla jatkoa - mutta tällä kertaa kartanoon saapuu myös joukko sinkkuisiä! Viisi sinkkuäitiä ja viisi sinkkuisää elää yhdessä lastensa kanssa saman katon alla neljän viikon ajan. Projektin tarkoituksena on saada nuorten epätoivoon vaipuneiden sinkkuvanhempien kelkka käännettyä takaisin oikeille urille - vertaistuen ja yhdessä toimimisen keinoin.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi mullisti nuorten sinkkuäitien elämää monella elämän osa-alueella. Naiset kasvattivat itseluottamustaan, hankkivat itselleen työpaikan, uudelleen rakensivat suhdettaan ex-miehiinsä ja rohkaistuivat lähtemään jälleen deittailemaan.

Yksi kymmenestä sinkkuvanhemmasta Britanniassa on miehiä, ja siinä missä sinkkuäiditkin, nämä saattavat usein tarvita tukea ja apua muilta tahoilta. Nyt alkavalla uudella kaudella katsotaan saavuttavatko myös sinkkuisät talossa olo aikanaan naisten kaltaisia tuloksia.

Joillekin talon asukkaille talossa asuminen on ensimmäinen kerta, kun he ovat asuneet miehen tai naisen kanssa saman katon alla saati että olisivat tehneet yhteistyötä äiti-isä -tiimeissä, joka organisoi talossa talouden- ja lastenhoitoa. Kuinka sekalaisen seurakunnan kommuunielämä lähtee käyntiin? Pystyvätkö asukkaat rikkomaan sinkkuvanhemman elämäntyylin ja onko lopputuloksena elämänsä laatua parantaneita nuoria vanhempia?

Sinkkuvanhempien talossa keskiviikkoisin 17.8. alkaen kello 13.00 AVAlla.

AVA

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja