Mainos

Onko mies sinulle se oikea?

Oletko löytänyt ihanan ja rakastettavan miehen, jonka uskot olevan se oikea sinulle? Ota selvää, kannattaako hänestä pitää kiinni!

Uusi poikaystäväsi saattaa vaikuttaa alkuhuumassa täydelliseltä saaliilta. Pohditko kultasi kanssa yhteistä tulevaisuutta? Marieclaire.com on laatinut listan, jonka avulla voit selvittää, onko miehessä avioliitto-materiaalia. Pätevätkö nämä väittämät poikaystävääsi? Pidä hänestä siis kiinni!

1. Hän ei satuta – henkisesti eikä fyysisesti.

2. Hän on kunnioituksesi arvoinen. Jos et arvosta hänen tekemiään valintoja, yhteiselo voi olla vaikeaa. Lisäksi hänen valintansa kertovat paljon siitä, miten hän kohtelee muita ihmisiä.

3. Hän hyväksyy sinut omana itsenäsi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö pariskunnan osapuolet haluaisi joskus muuttaa toisessa joitakin pieniä piirteitä. Ennen kuin sitoudut toiseen, sinun täytyy pohtia, ovatko ne asiat, joita hänessä haluaisit muuttaa, vahvasti osa hänen persoonallisuuttaan. Jos vastaus on kyllä, hän saattaa olla sinulle väärä henkilö. Pohdi myös sitä, voiko hän oikeasti muuttaa tapojansa. Keskustelkaa asiasta hyvissä ajoin.

4. Hän todella rakastaa sinua. Ota selvää, onko hän todellakin rakastunut sinuun. Jos olet edes hieman epävarma asiasta, parisuhde ei ehkä kannata.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.