Mainos

Sinkkuelämää-Samanthan korut paljastavat villin kissanaisen

Sinkkuelämää 2 -elokuva on saanut Suomessakin innostuneen vastaanoton. Tähdet on stailattu elokuvaa varten koruilla, jotka paljastavat hyvin roolihahmojen luonteen.

Miranda on naisista järkevin ja hänen koruvalintansa kertovat älykkyydestä. Punapää kantoi elokuvassa kultaisia rengaskorvakoruja, jotka sopivat täydellisesti yhteen kultaisen asun kanssa. Mirandan älykkyys näkyy myös koruvalinnoissa. Tämä nainen osaa valita oikean väriset korut asuun kuin asuun.

Klassinen Charlotte käyttää koruja, jotka kertovat hänen hienostuneesta luonteestaan. Kaunis brunette pitää kokonaisuuden tyylikkään yksinkertaisena suosimalla esimerkiksi timanttikorvakoruja tai helmikaulakoruja. Perinteisiin arvoihin uskova Charlotte ei myöskään unohda kantaa vasemmassa nimettömässään kihla- ja vihkisormustaan.

Rohkea Samantha pitäytyy tyylilleen uskollisena myös koruissa. Rohkeat kultaiset korvakorut ovat Samanthan päällä tuttu näky - myös elokuvassa. Villi nainen maustaa asujaan toisinaan myös isolla määrällä rannerenkaita.

Carrie, joukon tyyliniekka, on sekoitus kaikkia ystäviään. Upeana kimalteleva kaulakoru ja simppeli ranneketju paljastavat, että tässä tytössä on ripaus villiä citynaista ja eleganttia tyylitaituria.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: sparklelikethestars.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.