Simon Cowell: Cheryl Colen menestys on ansiotani

Simon Cowell on sitä mieltä, että Cheryl Cole menestyy nykyään niin hyvin hänen ansiostaan. Yksi asia Cowellia kuitenkin hänen ja popparin suhteessa kaduttaa, Female First uutisoi.

X Factor -tuomari Simon Cowell on sitä mieltä, että Cheryl Colen arvo tähtenä kasvoi hänen ansiostaan, kun hän palkkasi naisen X Factor -ohjelman tuomaristoon. Cowellin ja Colen yhteinen historia on karikkoinen, sillä kaksikon tiet erosivat varsin dramaattiissa merkeissä, kun Cowell erotti Colen X Factor -ohjelman tuomarin tehtävästä viime vuonna.

– Vaikka kävimme läpi melko kauhean vaiheen, voin katsoa Cheryliä silmiin ja sanoa, että se mitä tein hänelle noiden kahden vuoden aikana nosti hänet aivan uuteen liigaan. Sanon hänelle aina, että ovi on hänelle pysyvästi auki. On vain hänestä itsestään kiinni, mitä hän haluaa tehdä, Cole sanoo.

Cowell myöntää, että Colen erottaminen ja hänen korvaaminen Nicole Scherzingerillä päättyi huonosti. Mies toivoo, ettei sitä olisi tapahtunut.

– Jos voisin kääntää aikaa taaksepäin, sitä ei olisi tapahtunut. Se oli hetkessä tehty päätös. Ajattelin että Nicole sopisi showhun paremmin. Kaikki päättyi melko ikävästi, jos olen rehellinen, Cowell sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja