Silvio Berlusconi kuuli Ronaldon rakastavan juhlia ja naisia – seuraavan päivän uutinen oli mojova

3:17
Ranska juhli jalkapallon MM-kultaa heinäkuussa 1998 – finaalin puheenaihe oli brassitähti Ronaldon mystinen loukkaantuminen.

Brasilialainen jalkapallolegenda Ronaldo teki uransa huipulla kovaa jälkeä maaliverkkoja vinguttaen. Elämäntavat eivät kuitenkaan olleet läpi urheilua priorisoivia, mistä puhuu suoraan myös Fabio Capello.

Italialaislegenda Capello oli valmentanut Real Madridia jo 1996–97, mutta veti toisen stinttinsä seurassa 2006–07, aikaan, jolloin valkopaitojen hyökkäyksessä operoi brassitähti Ronaldo.

Capello sanoi kuitenkin, että Ronaldosta luopuminen vuonna 2007 auttoi luomaan "voittamisen henkeä".

– Muistan, kun Silvio Berlusconi (entinen AC Milanin omistaja) soitti minulle ja kysyi, miten Ronaldolla menee. Kerroin, että hän ei edes harjoittele itse ja että hän rakasti juhlia ja naisia, joten hänen palkkaamisensa olisi virhe. Seuraavana päivänä näin otsikon lehdessä ja se oli Ronaldo Milanissa. Se oli todella hauskaa, myös Milania urallaan valmentanut Capello muisteli A Bolan mukaan.

Paino- ja loukkaantumisongelmista kärsinyt Ronaldo pelasi AC Milanissa lopulta vain 20 ottelua, joissa hän teki yhdeksän maalia. Ronaldo palasi Brasiliaan ja pelasi Corinthiansissa uransa loppuun 2009–11.

Real Madridissa Ronaldo ehti tehdä 2002–07 pelaamissaan 127 ottelussa 83 maalia.

Yksi kaikkien aikojen maajoukkuemaalitykeistä voitti Brasilian paidassa kaksi maailmanmestaruutta.

Capello puolestaan luotsasi Real Madridin Espanjan mestariksi jälleen 2007 onnistuttuaan siinä Los Blancosissa jo 1997.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja