Sillikaviaari a la Rocca

4 annosta

  • Ainekset:
  • 200 g Abban matjessilliä tillissä
  • 2 silputtua punasipulia
  • 1 pieneksi kuutioitu suolakurkku
  • 1 dl silputtua ruohosipulia
  • 1 dl silputtua tilliä
  • 2 rkl smetanaa
  • 4 tl siianmätiä
  • mustapippuria myllystä
  • tummaa saaristolaisleipää

Valmistusohje:

Huuhdo sillit nopeasti kylmässä vedessä, jotta suola ja liemi poistuu. Kuivaa sillit huolellisesti ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Sekoita punasipulin, kurkun, ruohosipulin, tillin, smetanan kanssa ja mausta pippurilla. Paahda leipä rapeaksi parilapannulla ja lisää sillitartaria päälle. Koristele vielä mädillä, sipulirenkailla ja tillinoksilla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja