Mainos

Sillikaviaari a la Rocca

4 annosta

  • Ainekset:
  • 200 g Abban matjessilliä tillissä
  • 2 silputtua punasipulia
  • 1 pieneksi kuutioitu suolakurkku
  • 1 dl silputtua ruohosipulia
  • 1 dl silputtua tilliä
  • 2 rkl smetanaa
  • 4 tl siianmätiä
  • mustapippuria myllystä
  • tummaa saaristolaisleipää

Valmistusohje:

Huuhdo sillit nopeasti kylmässä vedessä, jotta suola ja liemi poistuu. Kuivaa sillit huolellisesti ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Sekoita punasipulin, kurkun, ruohosipulin, tillin, smetanan kanssa ja mausta pippurilla. Paahda leipä rapeaksi parilapannulla ja lisää sillitartaria päälle. Koristele vielä mädillä, sipulirenkailla ja tillinoksilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.