Sikke Sumari

Kokkisodan sirkeä juontaja Sikke Sumari hyörii ruokamaailmassa myös TV:n ulkopuolella. Helsingin Erottajalla, sisustusliike Wandassa Sikke on avannut suklaaherkkuihin keskittyvän Tony's Cafen. Samassa osoitteessa pidetään myös Tony's-kokkauskursseja, joilla opitaan ruoanlaittoa ammattikokkien opastuksella. Ensi keväänä on luvassa myös keittokirjan julkistus.

Nimi: Sikke SumariIkä: 51

Perheen koko:

Mies, vaimo ja kolme poikaa (yksi ei enää asu kotona)

Unelmakoti: On...

Mikä kotona ärsyttää:

Ihan hävettää vastata, mutta niin niuho olen, että sotku ärsyttää. Ärsyttää siksi, että se tarkoittaa, että on ryhdyttävä siivoamaan sen sijaan, että voisi tehdä jotain hauskempaa. Inhoan siivoamista!

Rakkain huonekalu:

Vaihtelee - en ole huonekaluhin kiintyvää tyyppiä!

Mieluisin paikka kotona: Sekin vaihtelee - minulla ei ole 'omaa nurkkausta' - enkä tarvitsekaan. Mieluisin paikka on se, jossa juuri teen jotain kivaa; keittiö jos kokkaan, kirjoituspöytä jos kirjoitan, sohvannurkka jos luen - päättele itse loput...

Kodin parhaat värit:

Riippuu vuodenajasta. Syksyllä alan 'värittää' kotia tyynyillä, matoilla ja muulla rekvisiitalla kodikkaaksi ja lämpöiseksi talvipesäksi, keväällä kaikki se lentää ja tilalle paljon valoa ja ilmaa.

Mihin käyttäisit remonttireiskaa?

Portaisiin pitäisi kiinnittää uusi matto.

Eniten käyttämäsi ruuanlaittoväline:

Liesi.

Miltä kotonasi tuoksuu?

Aamulla maitokahvilta, illalla valmistuvalta illalliselta, siinä välissä milloin miltäkin - yleensä hyvältä. Olen himotuulettaja!

Siivousvinkkisi:

Hanki hyvä siivooja, valohimmennin ja paljon kynttilöitä.

Pakkomielteet pyykinkäsittelyssä:

En ole havainnut itsessäni pakkomielteistä pyykinkäsittelyä. Kenties se, että jokainen meillä saa hoitaa itse omat pyykkinsä.

Lempiruokasi:

Riippuu sesongista. Mahdollisimman tuoretta ja vähän jalostettua, säilytettyä ja käsiteltyä. En syö jouluna rapuja...

Juomasuosituksesi:

Vesi ja viini - edellinen muuten vain, jälkimmäinen aterioilla ja muuten vain.

Paras reseptisi:

Paras! hmm.. se riippuu tilanteesta. Paras resepti voisi olla se, että ota mitä on, avaa viinipullo ja luota luovuuteesi.

Sikke vastaili kysymyksiin lokakuussa 2002Kokkisodan sivuille pääset tästäKokkisota jatkuu vielä syksyllä ja ainakin ensi keväänä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja