Mainos

Sienifaneille uusi opus

Otavan kevään keittokirjauutuus on tervetullut täydennys kaikkien intohimoisten sienestäjien ja sieniruokien ystävien kirjahyllyyn. Kolme vannoutunutta sienten ystävää, Pelle ja Ingrid Holmberg ja Dieter Endom ovat koonneet kaikki parhaat reseptinsä näppärän pieneksi opukseksi.

Ruotsalaiskolmikon Sienikeittokirja tarjoilee keittoja ja muhennoksia, alkuruokia ja pikkulämpimiä, pääruokia kalasta ja lihasta, kasvisruokia, leivonnaisia ja säilykkeitä. Raikkaasti ja trendikkäästi aineksia yhdistelevissä ohjeissa hyödynnetään myös viljeltyjä sieniä. Kirjan kuvat tuovat veden kielelle. Ruokaohjeiden lisäksi kirja antaa vinkkejä sienten käsittelyyn: poimintaan, puhdistukseen, pakastamiseen ja kuivaamiseen.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.