Sienifaneille uusi opus

Otavan kevään keittokirjauutuus on tervetullut täydennys kaikkien intohimoisten sienestäjien ja sieniruokien ystävien kirjahyllyyn. Kolme vannoutunutta sienten ystävää, Pelle ja Ingrid Holmberg ja Dieter Endom ovat koonneet kaikki parhaat reseptinsä näppärän pieneksi opukseksi.

Ruotsalaiskolmikon Sienikeittokirja tarjoilee keittoja ja muhennoksia, alkuruokia ja pikkulämpimiä, pääruokia kalasta ja lihasta, kasvisruokia, leivonnaisia ja säilykkeitä. Raikkaasti ja trendikkäästi aineksia yhdistelevissä ohjeissa hyödynnetään myös viljeltyjä sieniä. Kirjan kuvat tuovat veden kielelle. Ruokaohjeiden lisäksi kirja antaa vinkkejä sienten käsittelyyn: poimintaan, puhdistukseen, pakastamiseen ja kuivaamiseen.

Lue myös:

    Uusimmat