Shokkipaljastus: Onko Britney Spears väkivaltaisessa suhteessa?

Laulajatar Britney Spearsin ex-mies Jason Alexander väittää, että tähti on väkivaltaisessa parisuhteessa. – Hän kertoi minulle elämänsä muuttuneen painajaiseksi, Alexander juoruaa.

Laulajatar Britney Spears meni lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa naimisiin vuonna 2004. Avioliitto kesti vain 55 tuntia, mutta Alexander väittää olevansa edelleen Spearsin luottoihmisiä.

Nyt Spearsin ex-mies juoruaa, että tähden nykyinen miesystävä Jason Trawick lyö poptähteä.

– Britney on väkivaltaisessa parisuhteessa. Hän kertoi minulle elämänsä muuttuneen painajaiseksi, Alexander kertoi Star Magazinen haastattelussa.

Lisäksi Alexander paljasti, että Spears on ollut aiemmin tänä vuonna myös raskaana väkivaltaiselle poikaystävälleen.

Alexander halusi kertoa asiasta julkisesti, koska hän uskoo Spearsin tarvitsevan apua.

Spears kiistää Alexanderin väitteet jyrkästi. Hänen edustajansa ovat myös kumonneet väitteet siitä, että Spearsin ja Alexanderin keskusteluista olisi olemassa nauhoite.

Radar Onlinen mukaan miesääni kysyy nauhalla, kosittiinko puhelimen toisessa päässä olevaa naista rannalla.

Nainen, jonka on väitetty olevan Spears, vastaa: – Ennen vai jälkeen hakkaamisen?

– Jason Alexanderin väitteet ovat täyttä valetta. Britney ei ole ollut herra Alexanderiin missään yhteydessä moniin vuosiin. Radar Onlinen nauhoite, jonka väitetään olevan Spearsin ja Alexanderin välinen keskustelu, on selvästi naurettava väärennös, Spearsin edustaja väittää lausunnossaan.

– Jason Trawick ei ole koskaan lyönyt Britneytä. Nämä vastuuttomat väitteet ovat herjaavia ja Britney Spears aikoo ryhtyä oikeudellisiin toimiin, edustaja toteaa.

MTV3/Helmi

Lähteet: Celebdirtylaundry.com, Okmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat