Mainos

Brittilehti esitteli suomalaisjuontajan päin prinkkalaa! Kohusarjan Suomi-versio alkaa pian

1:56

Rakkaudentäyteinen tositelevisiosarja Love Island on saavuttanut Iso-Britanniassa hurjan suosion ja formaatti on rantautunut myös Suomeen.

VIDEO: Mitä Fort Boyardissa kisaava Shirly Karvinen kammoaa?

Love Island Suomi on ohjelma, jossa joukko sinkkuja matkaa hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle. Sinkuilla on ohjelmassa yksi tärkeä tavoite – löytää elämänsä rakkaus.

Ohjelma ei kuitenkaan ole pelkkää lämpöä ja lempeä. Katsojat pääsevät vaikuttamaan ohjelman käänteisiin ilmaisen puhelinapplikaation kautta. Näin kotikatsomoilla on valta päättää esimerkiksi se, kuka sinkuista joutuu kotimatkalle.

Sarjan Suomi-version puikkoihin hyppää Shirly Karvinen. Karvinen nousi julkisuuteen vuonna 2016, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi. Sittemmin hän on aloittanut työt radiojuontajana Radio SuomiRockilla ja toiminut juontajana. Hänet nähdään syksyllä myös Fort Boyard Suomi -ohjelman kilpailijoiden joukossa sekä Viettele vaatteilla -ohjelman juontajana.

Love Island -formaatti on levinnyt Suomen lisäksi myös muun muassa Australiaan, Ruotsiin ja Saksaan. Brittilehti The Sun esittelee ulkomaisten sarjojen juontajat artikkelissa, jossa Suomi-faktat hieman ontuvat.

Lehti osasi kertoa, että Karvinen on Miss Suomi, mutta häntä tituleerataan myös entiseksi näyttelijäksi. Love Islandin kerrotaan olevan Karvisen ensimmäinen televisiotyö.

Jutun kuvitukseen lehti on kaivanut otoksen Karvisen Instagram-tililtä.


Love Island Suomi alkaa Subilla syksyllä 2018!

Love Island UK:n kolmas tuotantokausi on nyt Katsomossa!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.