Shirley MacLainen villi elämä: Kolme rakastajaa päivässä

Legendaarinen näyttelijätär Shirley MacLaine myöntää viettäneensä villiä elämää. Daamilla oli yhden päivän aikana jopa kolme eri rakastajaa, ja 30-vuotisen avioliittonsa ohella hän eli useissa rinnakkaissuhteissa.

Oscar-palkittu näyttelijätär Shirley MacLaine on paljastanut vieraillessaan Oprah Winfreyn talk showssa useita yksityiskohtia hurjasta elämästään Hollywood-tähtenä, uutisoi Dailymail.

– Minulla oli monia rakkaussuhteita – ja hirveän monta huonoa rakastajaa. En ollut seksiseikkailujen perään, mutta kokeilin sitä kerran. Olin kolmen kanssa yhden päivän aikana, hän tunnusti.

Nainen perusteli, että kaikki muutkin olivat tuohon aikaan seksuaalisen vapautumisen asialla, eikä hän halunnut kokea olevansa ulkopuolinen. Shirley MacLaine kuitenkin teroitti, ettei se ollut hänen tyyliään ja hänellä vain sattui olemaan useita rakkaussuhteita putkeen.

– Minulla oli avoin suhde aviomieheni kanssa. Minulla ja hänellä oli ohessa muitakin suhteita, mutta olimme hyviä ystäviä. Enää en halua naimisiin.

Puhui avoimesti elämänsä miehistä

Shirley MacLaine kertoi haastattelussa kuuluisuuksista, joiden kanssa hänellä on ollut sutinaa. Näyttelijän mukaan Jack Nicholson on suorastaan pelottavan seksuaalinen mies, kun taas esimerkiksi Jack Lemmon oli oikea söpöläinen.

Robert Mitchumilla ja minulla oli melkoinen suhde. Ja Yves Montandin kanssa meillä oli suhde. Olin viehättynyt monista ohjaajista. Kaikki tiesivät, mitä kuvauspaikoilla tapahtui, mutta kukaan ei puhunut siitä.

Nainen muistelee lämmöllä työpäiviään Rat Packin parissa. Frank Sinatra, Sammy Davis Jr ja Dean Martin olivat Shirleyn kollegoita, eikä nainen vielä tuolloin osannut ajatella heitä legendaarisina hahmoina.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja