Shakira myy hulppean lukaalinsa alennuksella – hinta silti päätähuimaava

Yhdysvaltojen The Voice -ohjelman tuomarinakin nähty Shakira on valmis myymään kotinsa alennettuun hintaan.

Kolumbialaislaulaja Shakira yrittää epätoivoisesti saada Miamissa sijaitsevaa kartanoaan myydyksi ja tarjoaakin sitä nyt kahden miljoonan dollarin alennuksella.

Latinokaunotar osti hulppean talonsa syyskuussa 2001 maksaen siitä silloin reilut kaksi miljoonaa euroa. Zillow-sivuston mukaan talo oli jonkun aikaa myynnissä jo vuonna 2011, mutta maaliskuuhun 2012 mennessä talo oli otettu pois myyntimarkkinoilta. Myyntihinta ei ollut tiedossa, mutta heinäkuussa 2013 Shakira laittoi lukaalinsa myyntiin huimalla 10,9 miljoonalla eurolla.

Forbesin mukaan hinnankohotus oli perusteltu, sillä taloa on remontoitu urakalla ja Shakira on muun muassa rakentanut kolme makuuhuonetta lisää kolmen jo olemassa olleen lisäksi. Lisäksi laulaja lisäsi taloon huikeat neljä kylpyhuonetta. Alkuperäisten 619 neliömetrin tilalle tulikin 776 neliömetriä.

Nyt ökytalossa on siis yhteensä kuusi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta sekä yksi erillinen wc. Lisäksi talosta löytyy muun muassa kuntosali. Pihalta löytyy tilavat istuskelualueet ja uima-allas sekä oma laituri.

Talon hinta on kuitenkin tippunut. Ostajien puuttuessa Shakira joutui pudottamaan hintaa ja pyytää kodistaan nyt 9,45 miljoonaa euroa.


LUE MYÖS MUUT UUSIMMAT JUTUT:


(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Realty Today

Lue myös:

    Uusimmat