Seksikolumni: Siitä puhe, mistä puute? Tästä tiedät, ettei miehen varustuksessa ole kehumista

Jos sitä pitää pönkittää, sitä ei ole olemassa.

Tiedätte varmasti ne miehet, jotka ylpeilevät miehuutensa koolla. Tämä tuli mieleeni uuden tosi-tv-sarjan osallistujan näkemyksiä varustuksestaan. Yleensä näitä kokopuheita huutelevat ovat nuoria miehiä miehuutensä kynnyksellä, wanna be -julkkiksia, ulkonäkökeskeisiä. 

Jos yksi asia maailmassa on varma, niin miesten harjoittama liiottelu. Se pätee esimerkiksi kalavaleisiin: "Se kala oli ainakin nääiiiin iso". 

Ei ollut.

Mutta toinen miesvale, penisvale, on pahempi. Jos hän sanoo, että hänen peniksensä on iso, niin arvatkaa mitä, se ei ole. Se on todennäköisesti ihan tavallisen kokoinen. Ihan kiva ja mukava, mutta millään mittakaavalla sitä ei kutsuta ISOKSI. Ja vielä pahempaa, nämä "kehuskelevat" miehet eivät edes osaa käyttää penistään. Penis ilman taitoa käyttää sitä, on yhtä turha kuin kynä, jos ei osaa kirjoittaa.

Perustan tietoni empiirisiin tutkimuksiin vuosien varrella. Jos jostain asiasta pitää huudella kaikille kovaan ääneen, asia on juuri päinvastoin:

"Seksi on ihanaa, uuuu, seksiseksiseksi, tykkään niin seksistä." Lue: Olen pahassa puutteessa.

"Olen kova panomies, muijia on ollut niin paljon, ettei enää laskuissa pysy." Lue: Olen nähnyt puolialastoman naisen vain Anttilan alusvaatekuvastossa, enkä edes tiedä, minne se penis laitetaan.

"Meillä menee kullan kanssa niin ihanasti, katsokaa, kun olemme täällä romanttisella illallisella ja pussailemme." Lue: Meillä menee päin helvettiä ja olemme eron partaalla.

"Meidän lapset on niin ihania ja fiksuja." Lue: Lapsemme ovat imbesillejä, jotka syövät räkää ja pissaavat parvekkeelta alas ventovieraiden päälle.

"Muija, tulet saamaan sellaista kyytiä ettei tosikaan." Lue: En osaa mitään muuta kuin sisään-ulos-liikkeen ja saat 5 minuutin päästä tyydyttää itse itsesi.

Ja tadaa:

"Minulla on iso penis!" Lue: Minulla on ihan tavallinen penis ja täällä ei ole mitään erityistä nähtävää.

Miehet....

Mies, joka EI puhu peniksensä koosta, on se, jonka mukaan kannattaa lähteä. Hänellä on itsevarmuutta, joka on sänkypuuhissa se kaikkein tärkein asia. Miehuuttaan ei tarvitse pönkittää peniksellä ja sen koolla. 

Eli:

Nainen, jos kuulet miehen kehuskelevan isolla, juokse karkuun.

Mies, älä puhu peniksesi koosta, ketään ei kiinnosta, nolaat vain itsesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja