Seksikolumni: Miksi miehille ei kelpaa sovintoseksi?

Seksikolumnissa ihmetellään miesten haluttomuutta harrastaa seksiä riidan jälkeen.

Sovintoseksi on aliarvostettua, enkä keksi muita keinoja, joiden avulla riidasta koituva ikävä fiilis ja aggressiot olisi mahdollista karistaa mielestä muutamassa minuutissa. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, miksi miehet eivät arvosta seksiä riidan jälkeen. Eivät niin alkuunkaan.

Joudun jälleen palaamaan siihen faktaan, että stereotypia pihtailevasta naisesta ei pidä paikkaansa. Ei edes riidan päätteeksi harrastetun seksin jälkeen. Sitä vastoin monella miehellä on kummallinen kyky pukea seksihalunsa näkymättömyysviittaan ikävän fiiliksen ja aggressioiden vallatessa mielen. Saanen kysyä: miksi ihmeessä?

Yksikään kypsä ja itseään kunnioittava ihminen ei jatka riidan jälkeen mykkäkouluaan kovin kauaa. Jos tilanne on saatu sovittua ja yhteistä matkaa – oli sitten kyse satunnaisesta seksikumppanuudesta tai parisuhteesta – halutaan jatkaa, olisi minusta tärkeää joka kerta riidan jälkeen ryhtyä tositoimiin vällyjen välissä. Mikäpä olisi seksiä parempi keino ilmaista kumppanilleen kärhämän jälkeen, että asia halutaan unohtaa?

Miehet ottakaa itseänne niskasta kiinni ja lopettakaa hetkessä eläminen sovintoseksin suhteen! Vaikka sillä hetkellä tekisi kuinka mieli mököttää, katsokaa askel eteenpäin ja kokeilkaa: Viimeistään orgasmin jälkeen voitte hiljaa mielessänne myöntää itsellenne, että tämä todella oli hyvä idea.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja