Mainos

Seksikolumni: Mies ei oikeasti nauti hätäisestä pikapanosta – "olen muutakin kuin penis"

Mieskin voi kaivata esileikkiä.

Naisten suusta kuulee usein, että miehillä olisi opeteltavaa naisen kehon kokonaisvaltaisessa huomioimisessa. Uskokaa tai älkää, eivät naisetkaan sitä hommaa aina niin hyvin hallitse.

Moni nainen elää valitettavasti siinä virheellisessä käsityksessä, että pitkä esileikki olisi miehelle jotenkin pakkopullaa. Sen kuvitellaan olevan nautinnon lähde lähinnä naiselle, kun taas varsinainen yhdyntä ja mekaaninen jyystäminen on se miehen mieleen enemmän oleva vaihe.

Hyvän seksin reseptiksi onkin monissa parisuhteissa vakiintunut naista tyydyttävä esileikki, jota seuraa miestä tyydyttävä yhdyntä. Ja mikäs siinä, jos molemmat saavat, mitä kokevat tarvitsevansa, mutta todennäköisyys on korkea sille, että se sama ateria alkaa jossain vaiheessa tökkiä.

Vaikka nainen luulee tekevänsä oikein tarttuessaan kumppaninsa samettisapeliin kaksin käsin ja keskittäessään herkeämättömän huomionsa siihen ja vain ja ainoastaan siihen, tulee hän sortuneeksi samaan, josta itse kritisoi miehiä; niiden muiden alueiden unohtamiseen.

Jotta miehen voi sanoa olevan hyvä sängyssä, on hänen hallittava naisen keho edestä ja takaa. Hänen on oltava hyvä käsistään ja suustaan. Näiden ominaisuuksien myös väitetään paikkaavan mahdollisia puutteita muilla osa-alueilla (joista minä en tietenkään tiedä mitään).

Naisen osaa pidetään – jos ei helpompana, niin ainakin yksinkertaisempana – ja täysin virheellisesti. Myös me miehet voimme nauttia, ja nautimmekin, esileikistä ja kaikesta muusta varsinaista aktia edeltävästä toiminnasta siinä missä naisetkin. Olen muutakin kuin penis. Itse asiassa se kymmenen (lue: kahden ja puolen) minuutin äheltäminen jää monesti kakkoseksi sille alkuruoalle.

Kun teillä on seuraavan kerran aikaa muullekin kuin hätäiselle pikapanolle, kokeilkaa rohkeasti koskettaa miestänne samoin kuin toivotte itseännekin kosketettavan. Saatatte huomata, ettei se pääruoka ole miehellekään aina se homman pihvi. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.