Seksikolumni: Herrat 23 ja 67 – kumpi on parempi, nuori vai vanha seksikumppani?

Kumpi suoriutui paremmin, nuori vai vanha rakastaja?

Ehdin kesän aikana suorittaa empiirisen ihmiskokeilun, jossa paljastui se, kumpi on naiselle (tai ainakin itselleni) parempi rakastaja, nuori vai vanha.

Kävi nimittäin niin, että ajauduin kesän kuumankiimaisissa tunnelmissa intiimiin kanssakäymiseen sekä itseäni reilusti nuoremman kollin että itseäni reilusti vanhemman herrasmiehen kanssa.

Nuorempi heistä olisi voinut olla poikani, vanhempi isäni. Herroilla ikäeroa oli yli 40 vuotta: toinen on 23 ja toinen 67. Ja minä, nainen sopivassa iässä, jotain siltä väliltä. 

Oliko iällä sitten väliä? No oli, ehdottomasti oli. Kokemukset olivat täysin erilaiset.

Molemmissa hyviä puolia

Lopputulos kaikessa lyhykäisyydessään: Nuoremmalle pisteet himokkuudesta, vanhemmalle kestävyydestä. Kakskolmoselle nopeasta syttymisestä, kuusseiskalle asiaan paneutumisesta.

Parikymppinen mies on vireä duracell, jonka saa syttymään puolikkaalla vilkaisulla ja huulen puraisulla. Ei tarvita pitkiä esileikkejä, vaan stondis on valmis heti. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan... Pikapanot ovat tosi jees, eikä kundia ujostuta tyydyttää himoaan baarin vessassa, ei vaikka jonottajat rynkyttävät ovea. Pöksyt pois ja rock' n roll, ei muuta kun naimaan!

Vanhempi herraseura sen sijaan arvostaa aikaa ja asiaan paneutumista. Turha kuvitella, että ovelta siirryttäisiin heti hommiin. Viiden minuutin panoa ei ollut minun seniorilleni olemassakaan.

Lämmittely on yhtä tärkeää kuin itse akti. Seisokkikaan ei useimmiten synny tuosta vaan, vaan kalua pitää – saa – herätellä. Voisi ehkä kuvitella tämän olevan turhauttavaa, mutta mitä vielä, sillä palkinto on melkoinen.

Ja tytöt, kun näin tapahtuu, se ei ihan heti olekaan ohi. Siinä, missä parikymppinen painaa nuoruutensa vimmassa kuin kiinalaisen ompelimon saumuri, hieroo kokenut rakastaja sauvallaan ilman mikään valtakunnan kiirettä, hitaasti ja rauhallisesti ja aah, niin nautinnollisesti!

Naiminen on taito, jonka mestariksi tulee vain harjoittelemalla, ja sen harjoittelun tuloksista on mahtavaa päästä nauttimaan.

Minun kohta seitsemänkymppiseni oli niin seksikkään varma otteistaan, että sai minut tekemään ihan mitä halusi. Olin hänen pikku leikkikalunsa, joka kiltisti noudatti isukin toiveita. 

Myönnän, että nautin suunnattomasti myös pervokertoimesta: Olla nyt niin vanhan kanssa, eihän siitä voi edes kovin monelle kertoa. Eikä sitä, kuinka kuumaksi minut sai se, että hän haisi vanhalta. Ja se ihon papyrusmainen pehmeys, se pitää kokea itse. Penis hänellä oli kuin nuorella jässikällä, sitten kun se saatiin heräämään eloon ja täyteen tämminkiin.

Lisäbonus vanhuksessani oli tietysti se, kuinka kiitollinen tämä mies oli siitä, että hän sai niin paljon nuorempaa naista. En ole aikoihin kuullut yhtä paljon kehuja vartalostani tai seksitaidoistani, tiukkuudestani tai kiinteistä rinnoistani. Antaumuksestani ja suuseksitaidoistani. Plussaa myös kaikista niistä seksikkäistä ja kalliista alusvaatteista, jotka hän minulle osti yhteisesti nautittavaksi.

Jos olisi pakko valita...

Vaikka nuori oriini olikin komea ja hyvin varustettu saumuri, kallistuu vaakakuppi kuitenkin vanhemmalle puolelle. Jos olisi pakko valita vain jompikumpi, nuori tai vanha, ottaisin sen, joka voisi olla isäni, ei poikani.

Mutta parasta tietysti on, ettei valitse ollenkaan, ja pitää molemmat! Silloin saa sekä kiihkeän kourivat pikapanot että hikisenlaiskat naimamaratonit, jossa maltetaan pitää myös vähän taukoa eikä kukaan tule ennen kuin toinen toinenkin on valmis. Saa kiinteän vartalon, mutta myös pitkään kestävän ja myös sinun nautintoasi ajattelevan rakastelukumppanin.

Lue myös:

    Uusimmat