Mainos

"Seksikohtauksen katsominen vanhempieni kanssa oli tuskallista"

Rupert Grint nousi kuuluisuuteen Harry Potter -elokuvien kautta. Nyt hänen uusin elokuvansa repäisee nuoren tähden pois lapsekkaasta velhomaailmasta.

Näyttelijä Rupert Grint kertoo Mirror-lehden haastattelussa uusimmasta Cherrybomb -elokuvastaan. Elokuvassa Grint näyttelee ongelmaista teini-ikäistä, joka sekaantuu huumeiden ja seksin maailmaan. Nuori näyttelijä koki elokuvanteossaan myös ensimmäisen seksikohtauksensa.

– Kohtauksen kuvaaminen oli hermoja raastava kokemus, mutta kaikista pahinta oli katsella sitä vanhempieni kanssa. Se oli suorastaan tuskallista. Kohtaus on aika tyylikäs, mutta se ei todellakaan se ole sellaisia asioita, joita oikeasti haluat jakaa äitisi ja isäsi kanssa, Grint kertoo.

– Kun kohtaus tuli elokuvassa vastaan, me vain istuimme, eikä kenelläkään ollut mitään sanottavaa. Jälkeenpäin kukaan ei puhunut siitä kohtauksesta, mikä itse asiassa oli aika helpottavaa.

– Seksikohtauksen tekeminen oli hermostuttavaa, sillä en tiennyt miten se kuvataan. Tietämättömyys pelottaa yleensä eniten, Grint kertoo.

Rupert Grint nähdään elokuvassa vastanäyttelijänään Kimberley Nixon.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Wireimage/AOP

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.