Seksikkään viettelijättären kymmenen kauneusvinkkiä

Täydellinen tukka, upea meikki ja paholaismaisen punaiset kynnet kirkuvat seksiä. Lue yhdeksän ammattilaisten kauneusvinkkiä ja lisää seksuaalista vetovoimaasi!

Kauneusvinkit esittelee kymmenen kikkaa ja konstia, joilla loihdit itsestäsi kuuman kissan. Lue vinkit ja jaa omat kauneuskonstisi jutun kommenttiosiossa.

1. Lisää säihkettä silmiin. Muun muassa Victoria’s Secret -näytösten meikkitaiteilijana työskentelevä Moani Lee neuvoo lisäämään kimallusta meikkiin. Vaalea luomiväri avartaa katseen.

– Keskity metallinhohtoon. Levitä myös hiukan valkeaa luomiväriä silmien sisänurkkaan, luomen keskiosaan sekä kulmaluulle.

Kun valo osuu kasvoihisi, strategisesti oikein tehty kimmeltävä varjostus antaa silmillesi ekstratuiketta.

2. Bedhead look ja suuret, pehmeät kiharat toimivat aina! Hiusmuotoilija Edward Tricomi neuvoo lämpökihartamaan hiukset tarpeeksi isolla rullalla, sitten ravistelemaan hiuksia pää suunnattuna alaspäin, jotta kihara avautuu. Valitse hiuskiinne, joka on tarpeeksi hienojakoinen, jotta se ei liimaa kiharoita, vaan antaa niiden joustaa.

3. Punainen kynsilakka henkii seksikkyyttä ja romantiikkaa. Valitse nopeasti kuivuva tuote, jota voit kantaa vaikka mukanasi käsilaukussa, niin voit lakata punaiset seksikynnet nopeasti ja helposti vaikka töistä lähtiessä.


4. Täyteläiset huulet – tai ainakin illuusio täyteläisistä huulista – syntyy, kun laitat hieman vaaleaa ja runsasta huulikiiltoa ylähuulen M-kirjaimen muotoiselle amorinkaarelle.

5. Parfymoi hiuksesi. Suihkauta lempituoksuasi ilmaan, ja mene sitten tuoksupilven sekaan hiuksiasi pöyhien.

6. Yhdistetty poski- ja huulipunavoide kulkee näppärästi mukana ja antaa pikaisesti hehkua kasvoille.

7. Aurinkopuutereita on saatavilla myös vartalolle. Valitse pehmeä ja suuri sivellin, korosta rintojen kaarta ja anna dekolteelle sekä olkapäillesi hieman muotoa ja sävyä, kun pukeudut paljastavasti. Sivele aurinkopuuteri kosteutetulle iholle, jotta se pysyy paremmin.

8. Smoky eyes -meikki on seksikäs, eikä sitä tarvitse tehdä vaativilla mustan sävyillä, vaan myös pehmeät ruskeat toimivat hyvin.

9. Pidä huolta hymystäsi. Terveet hampaat ja kaunis hymy on upean ulkonäön lähtökohta.

10. Muista aina, että terve itsetunto kaunistaa, eikä kaunis ulkonäkö vaadi täydellisyyttä.


MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Glamour.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat