Seksikäs Stevie Ryan toi härskiä komiikkaa punaiselle matolle – katso!

Koomikon virkaa toimittava Stevie Ryan ihastutti omalaatuisessa asukokonaisuudessa punaisella matolla. Kauaa ei mekko kuitenkaan tähden päällä pysynyt: omintakeista huumoria edustava Ryan ilmoitti hikoilleensa auttamattoman paljon asussaan ja heittäneensä mekon alta aikayksikön nurkkaan. Nainen kirjoitti illan aikana myös muita varsin röyhkeitä tilapäivityksiä.

Amerikkalainen komedienne ja näyttelijä Stevie Ryan, 27, oli oikea valopilkku The 2012 Do Something Awardseissa. Punaveriköksi muuntautunut nainen ihastutti värikkäässä ja omaperäisessä asukokonaisuudessa: vaaleansininen mekko sointui loistavasti vaaleahipiäiselle ja punatuin huulin edustaneelle tähdelle. Stevie Ryanin huolitellut kulmakarvat pääsivät hullunkurisesti oikeuksiinsa, sillä naisen mekkoa koristi mustat silmäripsi-printit.

Stevie Ryan itse suhtautui punaisella matolla keikistelyyn huumorinsävyisesti. Sosiaalisessa mediassa kovaa meteliä pitävä nainen kuvaili mekkonsa yksityiskohtaa "Silmäripsi-tisseiksi". Twitteriin nainen puolestaan päivitti:

"Punaisella matolla olo kesto yhden minuutin. Aivan kuten kaikki exäni."

Juhlatilaisuuden jälkeen nainen kirjoitti, että hänen naapurinsa näkevät hänet vain silloin, kun hän pukeutunut kuin aikuisviihdetähti. Kotiin päästyään Ryan lisäsi itsestään kasvokuvan nettiin ja kirjoitti:

"Hikoilin kuin pieni sika punaisella matolla ja nyt olen alasti."

Omaa Steve TV -sarjaa luotsaava nainen parodisoi elokuvia, televisiosarjoja sekä tietenkin näyttelijöitä ja muita maailmantähtiä, kuten Katy Perryä, Justin Bieberiä ja Paris Hiltonia. Naisen tilapäivitykset ovat aiheuttaneet paheksuntaa muun muassa Rihanna-fanien keskuudessa, sillä Ryan on arvostellut Rihannaa varsin kovin sanoin.


Lähde: Splash, Facebook

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja