Seksikäs seireeni vai luonnollinen lady?

Villit polttarit ja häiden prinsessajuhlat – olisiko aika kokeilla uutta, hehkuvaa meikkityyliä juhlan kunniaksi?

Minkälainen on sinun täydellinen juhlameikkisi, ja mitä haluat sillä kertoa itsestäsi? Tahdotko olla seksikäs seireeni, luonnollinen lady vai dramaattinen diiva?

Testaamalla eri vaihtoehtoja löydät ehkä uuden tyylin. Ota vinkit vaikkapa julkkisten meikkityyleistä!

Klassinen kaunotar

Klassiselle kaunottarelle, kuten Nicole Kidmanille tai Scarlett Johanssonille, sopii tyylikäs meikki, joka korostaa huulia, mutta jättää silmämeikin kevyemmäksi. Kiinnitä huomiota huulien perusteelliseen ehostukseen, maalaa ne voimakkaan punaisiksi.

Silmiä voit korostaa hillitysti ripsivärillä ja rajauksella. Voit myös jättää alaluomen rajaamatta, jottei silmämeikistä tule liian raskas. Mikäli kuitenkin haluat kunnon kissansilmät, rajaa luomet voimakkaasti, mutta jätä luomiväri vähemmälle. Tuo vielä poskipäitä esiin poskipunalla.

Raju ja räväkkä

Muodikas ja itsevarma nainen uskaltaa käyttää erilaisia värejä villisti ja vapaasti, eikä Christina Aguileran tai Katy Perryn tapaan pelkää herättää huomiota. Luomiväriä voit levittää rohkeasti, jopa useampia voimakkaita sävyjä.

Huomiota herättävät silmät saat aikaan voimakkaalla yläluomen rajauksella ja runsaalla ripsivärillä, muista erotella ripset selvästi. Voit jopa käyttää tekoripsiä, jos siltä tuntuu. Huulille levitä kirkasta pinkkiä huulipunaa, joka houkuttaa monia katseita.

Nuorekas ja räväkkä meikki ei sovi kaikille, mutta kokeillahan kannattaa aina!

Luonnollinen look

Jessica Bielin ja Gwyneth Paltrown kaltaiset luonnonkauniit kukkaset eivät tarvitse turhaa meikkiä. Nude-lookin saamiseksi muista, että tärkeää on hyvä pohja.

Levitä kevyesti meikkivoidetta, tai meikkaa ilman meikkivoidetta levittämällä iholle pelkästään puuteria kiiltoa estämään. Mineraalipuuteri soveltuu peittävämmäksi meikkivoiteeksi.

Silmiin ei tarvitse lisävolyymia tuovan ripsivärin lisäksi muuta, mutta kevyet, pehmeänväriset luomivärit sopivat tähän lookin. Kulmia ei kannata korostaa liikaa, muuten meikki näyttää epätasaiselta. Huuliin vaalea huulipuna tai vain huulikiillettä – ja menoksi!

Tyylikästä draamaa

Tyylikkäille juhlijoille, kuten Angelina Jolie ja Kim Kardashian, sopii dramaattisempi ilme, jossa voimakkaasti meikatut silmät yhdistetään luonnollisempiin huuliin. Taivuta ripsiä saadaksesi säihkysilmät ja korosta niitä tummalla meikillä.

Luomiväriksi sopivat mainiosti ruskean eri sävyt. Myös kulmat saavat olla tummat. Levitä muutama kerros mustaa ripsiväriä sekä ylä- että alaripsiin. Pehmennä rajausta saadaksesi ihanan utuinen katse. Äläkä pelkää käyttää häikäisevää glitteriä!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat