Seksiä ensimmäistä kertaa eron jälkeen? Kokeile näitä vinkkejä!

Takana inhottava ero ja edessä seksikkäät lemmenleikit uuden ihmisen kanssa? Kaikki voi sujua loistavasti tai sessio voi mennä täysillä pieleen. Tässä vinkit, joilla hoidat homman kotiin!

Ensimmäinen petijumppa uuden kumppanin kanssa musertavan eron jälkeen voi mennä kahdella tavalla – se voi olla seksikästä nostetta egolle tai se voi olla alaston painajainen, jota kadut ikuisuuden.

Useimmille naisille seksi eron jälkeen voi olla yhtä stressaava kokemus kuin oikea eka kerta. Paineet ovat kovat, tunteet heittelevät ja seksi voi lopulta olla humalainen sekasorto tuntemattoman tyypin kanssa, joka ei edes vaivaudu etsimään klitorista. Sen ei kuitenkaan tarvitse mennä niin. Näillä vinkeillä seksileikit tapahtuvat sinun ehdoillasi.

Sääntö 1: Tiedä mihin pyrit

Valitettavasti mikään pieni, vihreä valo ei piippaa, kun olet henkisesti valmis harrastamaan seksiä taas erosta toivuttuasi. Ehkä et koskaan voi tietää varmasti, milloin olet valmis, mutta pidä huoli, että sinulla on realistiset tavoitteet. Jos käytät laastarisuhdetta vain exälle kostamiseen, itsetunnon kohottamiseen tai menetyksen tunteen poistamiseen, petyt varmasti.

– Seksi ei täytä tyhjiötä, muistuttaa seksiterapeutti Megan Fleming.

Siispä ainoa päämäärä tulisi olla se, että pidät hauskaa niin, ettet joudu katumaan mitään. Jos tämä on sinulle selvä homma, voit siirtyä seuraavan sääntöön.

Sääntö 2: Valitse seksikäs, antelias kumppani

Naiset harkitsevat helposti seksiä miespuolisen ystävän tai jonkun entisen kumppanin kanssa. Tämä johtuu siitä, että suhde on jo valmiiksi läheinen. Tällaisessa tapauksessa varovaisuus on kuitenkin paikallaan. Jos teillä ei ole todella erityinen ja erikoinen suhde, se ei välttämättä kestä seksin jälkeistä kiusaantuneisuutta.

Poikkeustapauksia löytyy. Jos sinulla on jo ollut seksisuhde ystäväsi kanssa tai olette aina puhuneet avoimesti ja tiedätte nauravanne tapaukselle aamulla, voi petisessio tulla kyseeseen. Jos historianne on kuitenkin monimutkaisempi, jätä vällyjen väliin hyppääminen väliin. Muuten heräät hänen vierestään ja vain toivot tehneesi niin.

Hyvä toimintasuunnitelma voisi kuitenkin olla, että laajennat sosiaalisia ympyröitäsi. Pyydä ystäviäsi esittelemään sinua tutuilleen tai kysy vaikkapa siltä sitoutumiskammoiselta mieheltä, jonka treffipyynnöstä aikanaan kieltäydyit, uutta mahdollisuutta – tällä kertaa vällyjen välissä!

Kenet ikinä valitsetkin rakastajaksesi, pidä huoli siitä, ettei hän ole täysi ääliö. On hyvä, jos mies ottaa sinutkin huomioon. Tarjoaako hän sinulle istumapaikkaa tai nostaako hän sinulta pudonneen tavaran? Tämä tarkoittaa, että hän haluaa miellyttää, minkä huomaat myös sängyssä. Sen sijaan, että hän vain löytää klitoriksesi, hän myös pitää huolta siitä, että osaa käsitellä sitä juuri oikein.

Sääntö 3: Sinun nautintosi on tärkeintä

Kun olette flirttailleet paljon, mutta vaatteenne ovat vielä päällä, anna onnekkaan flirttikumppanisi tietää, että muutakin on luvassa. Jos hän suostuu pelaamaan säännöillääsi, kutsu hänet luoksesi.

– Tunnet olosi paljon vahvemmaksi, kun olette sinun reviirilläsi, sanoo seksiasioihin perehtynyt kirjailija Pamela Madsen.

Älä huolehdi hänen tarpeistaan juuri tänä nimenomaisena yönä. Keskity pitämään hauskaa, hän on vain mukana kyydillä. Toteuta halusi äläkä ujostele. Sinun ei tarvitse huolehtia hänen itsetuntonsa murentamisesta samalla tavalla kuin parisuhteessa ollessasi.


Kuinka nopeasti sinä olet eron jälkeen hypännyt sänkyyn? Kommentoi!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: Cosmopolitan US (01/13)

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja