Maailman ensimmäinen seksikoulu lupaa oppilailleen käytännön opetusta

Maailman ensimmäinen kansainvälinen seksiopisto lupaa tehdä oppilaistaan rakastelun asiantuntijoita.

Wieniin, Itävaltaan on perustettu kansainvälinen seksikoulu AISOS (engl. Austrian International School of Sex). Tämä on ensimmäinen paikka maailmassa, jossa ei haittaa, vaikka kävisi kuumana opettajaan – siihen ennemminkin rohkaistaan.

Koulu lupaa käytännön opetusta oppilailleen, esimerkiksi seksuaalisen viettelyn taitoa, tekniikoita ja seksin historiaa. Löytyypä lukujärjestyksestä tunteja myös "edistyneelle yhdynnälle", mitä se ikinä tarkoittaakaan.

Rehtori, ruotsalainen esiintyvä taiteilija Ylva-Maria Thompson kuvailee parittelevaa opistoa "maailman ensimmäiseksi yliopistoksi, joka keskittyy seksiin".

– Ydinkoulutuksemme ei ole teoreettista, vaan hyvin käytännöllistä. Tähtäämme siihen, kuinka tulla paremmaksi rakastajaksi. Seksiasennot, hyväilytekniikat, anatomiset osat… Ja opetamme ihmisiä käytännössä, Thompson kuvailee.

Oppilaat – joiksi huolitaan kaikki 16 vuotta täyttäneet – asuvat yhteisissä makuusaleissa, joissa heidän odotetaan öisin harjoittavan kotiläksyjään yhdessä.

Opiskelu ei tietenkään ole edullista. Viettelyn käytännön kurssi kurssi kustantaa noin 1680 euroa. Koulun mainoskampanja, joissa nähdään (yllättävää kyllä) ihmisiä harrastamassa seksiä, ei ole mennyt kovin hyvin. Mainokset on jo kielletty ympäri Eurooppaa. Kriitikot tyrmäävätkin koulun vain myyvän seksiä tyylikkääksi varjottuna.

Lue myös:


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja