Sinkkumaailmaan eron jälkeen? Ota nämä asiat huomioon

Eronnut nainen, oletko jo valmis seurustelemaan? Ota selvää!

Ennen kuin ryntäät takaisin deittimaailmaan, kysy itseltäsi ainakin kolme vakavaa kysymystä, neuvoo supportafterdivorce.com.

Onko sinkkuna oleminen mukavaa? Jos tunnet paniikinomaista tarvetta löytää uusi kumppani ja yksin oleminen ahdistaa, et luultavasti ole valmis uuteen suhteeseen, niin oudolta kuin se kuulostaakin. Jos kuka tahansa kelpaa yksinäisyyden lievittäjäksi, saatat ajautua huonoon suhteeseen ja epäsopivan kumppanin pariksi. Jos haet seuraa kenestä tahansa, voit vahingossa loukata ihmistä, joka on sinuun hyvin rakastunut.


Oletko päästänyt irti vihan tunteista? Usko pois: rakkauden vastakohta ei ole viha vaan välinpitämättömyys. Jos tunnet valtavaa vihaa ja raivoa entistä rakastasi kohtaan, et ole päässyt yli suhteestanne. Raahaat negatiiviset tunteesi mukanasi uuteen suhteeseen, jos et käsittele niitä.

Kauanko olet ollut yksin? Joidenkin asiantuntijoiden mukaan yksi vuosi avioeron jälkeen on minimiaika yksin olemiselle. Vaikkette olisi olleet naimisissa, sinun täytyy saada kokea ja käsitellä kaikenlaiset merkkipäivät, juhlat ja pyhät, jotka koitte yhdessä. Kun olet käsitellyt vanhat muistot, olet valmis tekemään uusia.

Ota nämä huomioon!

Kun koet olevasi valmis treffailemaan jälleen, ota huomioon muutamia asioita.

Jos haluat vain "laastarisuhteen" tai seksiä, ole selkeä vaatimuksissasi. Älä anna viattoman sinkkumiehen luulla, että haluat elää hänen kanssaan aikojen loppuun asti. Tunteiden käsittelemisen tärkeys tulee myös esiin uuden suhteen alkuvaiheessa, sillä suhde ei voi alkaa kukoistaa, jos valitat sinuun ihastuneelle miehelle jatkuvasti eksästäsi tai erostanne.

Jos olette olleet naimisissa, lienee turha sanoa, ettet ole virallisesti "sinkku" ennen kuin avioero on virallinen, muistuttaa futurescopes.com. Suurin osa tapaamistasi ihmisistä varmasti ymmärtää, että olet käytännössä vapaa nainen, jos asutte erillänne eikä toivoa yhteenpaluusta ole. Joitakin deittikentälle palaaminen ennen virallista eroa voi kuitenkin loukata, joten ilmaise selkeästi elämäntilanteesi, jos kohtaat kiinnostavan tyypin.


Älä pahenna riitaista tai epäselvää eroa treffailemalla liian aikaisin. Jos ero oli sinun ideasi ja päätös sinun puoleltasi helpompi, kumppanisi voi kokea elämänmuutoksennne vuoksi suurta tuskaa tai ahdistusta. Älä siis riennä Facebookiin levittelemään halaus- ja pussauskuvia uudesta ihastuksestasi, jos olet vasta tavannut hänet.

Halu näyttää tai repostella uuden suhteen onnella voi käydä ylitsepääsemättömäksi, jos ex-kumppanisi halusi erota sinusta. Muista, että rakkauden vastakohta on välinpitämättömyys, ei viha tai raivo. Käyttäydy kuin aikuinen – näytä hänelle, että olet tyytyväinen elämääsi yksin eikä sinua edes kiinnosta hieroa uusia saavutuksiasi hänen kasvoilleen.

Jos syöksyt uuteen suhteeseen ennen kuin edellinen on taatusti takanapäin, eksällesi voi kehittyä valtava halu kostaa. Sama tunnelataus koskee kuitenkin myös sinua. Ethän deittaile kostoksi?

On tärkeää, että sinäkin käyt läpi kaikenlaiset negatiiviset tuntemuksesi. Älä kanna mukanasi edellisen suhteen tuottamaa vihaa, ahdistusta tai avuttomuutta, äläkä pura tunteitasi kostokirjoitteluun tai satuttamiseen. Käy tunteesi läpi joko yksin tai ystävien kanssa. Voit myös käydä muutaman kerran ammattilaisen luona puhumassa tunteistasi.

Jos ehditte asua yhdessä, hanki mahdollisimman nopeasti oma asunto. On vaikeaa aloittaa uutta sosiaalielämää entisen kumppanin asuessa vielä samassa taloudessa. Muista myös esimerkiksi erottaa omat rahasi ja luottokorttisi hänen vastaavistaan.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja