Seitsemän julkkisnaista paljastaa katuneensa kauneusoperaatioitaan – moni kirosi botox-kokeilunsa: "Ei enää ikinä!"

8:11
Näin plastiikkakirurgi Timo Pakkanen kommentoi nykypäivän kauneusihanteita ja -operaatioita Huomenta Suomessa

Julkkiskaunottaret ovat kertoneet avoimesti katuneensa muun muassa rintaimplanttejaan ja botox-pistoksiaan. Näin he perustelevat mielipiteitään.

Kauneusleikkaukset ja muut operaatiot tähtien keskuudessa ovat kestopuheenaihe. Viime aikoina fanit ovat spekuloineet muun muassa laulajatähti Adelen muuttunutta ulkonäköä, ja myös Khloé Kardashianin tuoreet Instagram-kuvat käynnistivät sosiaalisessa mediassa villit spekulaatiot siitä, onko tosi-tv-tähti käynyt plastiikkakirurgilla karanteenin aikana.

Australian Elle sen sijaan julkaisi hiljattain koosteen, jossa useat julkkisnaiset kertovat avoimesti katuvansa heille tehtyjä kauneusoperaatioita.

Malli Chrissy Teigen on yksi heistä. Hän kertoi toukokuussa ottaneensa rintaimplantit vain 20-vuotiaana. Tällä viikolla Teigen ilmoitti kuitenkin Instagram-tilillään olevansa aikeissa poistattaa implanttinsa.

– Haluan pystyä makaamaan mukavasti mahallani, kuului yksi perusteluista.

Myös huippumalli Gisele Bündchen kertoi vuonna 2015 julkaistussa kirjassaan ottaneensa rintaimplantit imetettyään kaksi lastaan. Hän puhui aiheesta myös pari vuotta sitten antamassaan haastattelussa.

– Minua on aina suitsutettu vartaloni takia, ja minusta tuntui, että ihmisillä on minua kohtaan odotuksia, joita en pystynyt täyttämään, hän perusteli.

Bündchen on kuitenkin katunut päätöstään.

– Mietin, että mitä ihmettä olen tehnyt. Minusta tuntui, että elän vartalossa, jota en tunne. Ensimmäisen vuoden ajan käytin löysiä vaatteita, koska tunsin oloni epämukavaksi.

Kardashianin sisaruksista vanhin Kourtney kertoo niin ikään katuneensa rintaimplanttejaan. Hänelle leikkaus tehtiin vain 22-vuotiaana.

– Jos voisin palata ajassa taaksepäin, en olisi tehnyt sitä. Näytin söpöltä ennen leikkausta, tosi-tv-tähti on sanonut.

– Se on merkki epävarmuudesta. Olkaa tyytyväisiä siihen, mitä teillä on, ohjeisti muotisuunnittelija Victoria Beckham, joka on niin ikään poistattanut nuoruudessaan ottamansa rintaimplantit.

Julkkiksilla on epäonnistuneita kokemuksia myös botox-pistoksista. Yksi heistä on näyttelijä Cameron Diaz, joka kertoi epäonnistuneesta kokeilustaan vuonna 2014.

– Se muutti naamaani kummallisella tavalla. Näen mieluummin kasvojeni ikääntyvän kuin elän kasvojen kanssa, jotka eivät tunnu omiltani, näyttelijä kuvaili.

Samoilla linjoille on ollut myös toinen näyttelijätähti Gwyneth Paltrow.

– Voin kokeilla kaikkea, paitsi botoxia ei enää ikinä, tähti täräytti vuonna 2013.

– Kokeilin valitettavasti botoxia, mutta hankkiuduin eroon siitä ja huomasin, että voin jälleen liikuttaa kasvojani, myös näyttelijä Nicole Kidman on kommentoinut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja