Khloé Kardashiania ei ollut tunnistaa uusista Instagram-kuvista – nyt arvionsa tähden muuttuneesta ulkonäöstä antaa myös plastiikkakirurgi

1:33
Tätä kaikkea nähdään Keeping up with the Kardashians -sarjan 18. kaudella

Some kohahti viime viikolla jälleen kerran Khloé Kardashian esiintyi Instagram-kuvissa lähes tunnistamattomana. Myös asiantuntijat ovat nyt arvioineet, mitä toimenpiteitä muutoksen taustalla voi olla.

Kun Keeping up with the Kardashians -sarjan tähti Khloé Kardashian julkaisi viikko sitten Instagram-tilillä kuvia itsestään, äityivät monet kehumaan tähden uutta hiusväriä.

Monien huomio Kardashianin kuvissa kiinnittyi kuitenkin hiusten sijaan siihen, kuinka paljon tämän kasvonpiirteet näyttävät muuttuneen. Esimerkiksi kasvot ja nenä näyttävät kaventuneen melkoisesti ja myös iho näyttää hyvin tasaiselta.

Brittilehti Daily Mail uutisoi tällä viikolla, ettei Kardashianin dramaattinen muutos ollut jäänyt huomaamatta myöskään kauneusleikkausasiantuntijalta Claire McGuinnesilta. Lehden mukaan nainen spekuloi syitä tähden muuttuneen ulkomuodon taustalla australialaisessa 3pm Pick-Up -radio-ohjelmassa. 

McGuinnes arvioi radio-ohjelmassa, että 2-vuotiaan True-tyttären äidin muutos on seurausta leikkauksista, pistoshoidoista, painonpudotuksesta, meikistä sekä kuvissa käytettävistä filttereistä ja valaistuksesta. Tähti on kertonut itse laihtuneensa synnytyksen jälkeen 27 kiloa.

Hänellä on myös tiukka mielipide siitä, mitä operaatioista seuraa.

– Kaikki alkavat näyttää samalta, McGuinnes totesi viitaten myös muuhun Kardashianin perheeseen sekä miljooniin ihmisiin, jotka jäljittelevät heitä.

Hänellä riittää kuitenkin ymmärrystä Kardashiania kohtaan.

– Emme tiedä, mikä Khloén tilanne on. On varmasti vaikeaa olla julkisen arvostelun kohteena. Häntä tuomitaan joka suunnasta.

Kardashianin ulkonäkö on muuttunut melkoisesti siitä, kun perheen elämää seuraava realitysarja alkoi pyöriä televisiossa, eikä kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun Khloén spekuloidaan kääntyneen kauneuskirurgian puoleen.

Kardashian on myöntänyt vuonna 2016 ottaneensa kasvoihinsa pistoksia muuttaakseen niiden muotoa, vaikka aiemmin hän on kiistänyt toimenpiteet. Esimerkiksi nenässä havaittuja muutoksia hän on selittänyt contouring-meikillä.

Myös Insiderin haastattelema plastiikkakirurgi Arash Moradzadeh arvioi, että Kardashianille on tehty useita kauneusleikkauksia kasvojen alueelle. Moradzadeh arvioi kuvien perusteella, että Khloélle on tehty mahdollisesti nenäleikkaus. Lisäksi hän pitää mahdollisena, että tämän kasvojen alueelta olisi poistettu rasvaa, kun taas leukalinjan muutosta voisivat selittää pistoshoidot.

Plastiikkakirurgi huomauttaa toisaalta, ettei kaikki ole todellisuudessa sitä, miltä se somessa näyttää.

– Se voi olla mahdollista, mutta varsinkin tämän perheen kohdalla on vaikeaa arvioida, mikä on totta ja mitä on saatu aikaan filttereillä, muistuttaa plastiikkakirurgi, joka sanoo nähneensä Khloén sisaren Kim Kardashianin livenä ja näky oli hänen mukaansa hyvin erilainen kuin Kimin Instagram-kuvissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja