Seiska: Poliisit nappasivat Jackass-tähden – riehui päihtyneenä Helsingissä

Jenkkitähti Bam Margera on kesän aikana viihtynyt Suomessa. Sunnuntaina Bam oli juopotellut railakkaasti Andy McCoyn kanssa ja päätynyt myös putkaan, kertoo Seiska.

Seiskan kuvien ja raportin mukaan Bam Margera oli ollut viettämässä iltaa helsinkiläisessä ravintola Sea Horsessa, kun tähti oli pian tunnekuohuissa sännännyt ulos ravintolasta kirosanoja huudelleen.

Lehden mukaan Bamilla oli ilmeisesti käynnissä jonkinlainen riita Nicole-vaimonsa kanssa.

Bam hakkasi Seiskan mukaan valomainosta ja näyteikkunaa ja rohjahti lopulta huutaen maahan. Lopulta poliisi korjasi humalaisen Jackass-tähden talteen hänen vaimonsa yrittäen vielä selvitellä tilannetta poliisin kanssa.

Helsingin poliisista vahvistettiin MTV.fille, että yhdysvaltalainen mies on otettu talteen häiriökäyttäymisen vuoksi Kapteeninkadulta ja kuljetettu putkaan. 

Bam väitti keväällä raitustuneensa Family Therapy With Doctor Jenn -tosi-tv-ohjelmassa. Heti Suomeen saavuttuaan Bam nähtiin välittömästi nauttimassa alkoholia ystävänsä Andy McCoyn seurassa. 

Bam on Suomessa valmistelemassa dokumenttia ja albumikokonaisuutta Andy McCoyn kanssa. Margera kertoi heinäkuussa ostaneensa vain menolipun Suomeen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja