F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Sebastian Vettel synkkänä Ferrari-lähdöstään: "Suuri rakkaussuhde on ohi"

5:07
Sebastian Vettel onnistui Turkin F1-kisan viimeisellä kierroksella tekemään makean ohituksen tallikaveristaan Charles Leclercista.

Viimeisiä kisojaan Ferrarilla ajava Sebastian Vettel myöntää, ettei ole pystynyt tarjoamaan F1-kauden aikana juuri mitään onnistumisia. Hän kuitenkin paljastaa haluavansa kilpailla vielä pitkään.

Vettel on kärsinyt kauden aikana lukuisista teknisistä ongelmista eikä ole juuri pystynyt vastaamaan tallikaverinsa Charles Leclercin vauhtiin.

Nelinkertainen mestari on myös vihjaillut jääneensä toisarvoiseen asemaan Ferrarin marssijärjestyksessä. Viime viikonloppuna hän kuitenkin sai makean hyvityksen noustuaan viimeisellä kierroksella Leclercin ohi kolmanneksi Turkin GP:ssä, kun monacolainen sortui virheeseen.

Vettelille jäähyväiskausi Ferrarilla on ollut silti surkea.

– Tämä on ollut vaikea vuosi minulle. Olen epäillyt kykyjäni erittäin paljon. Täytyy vain tunnustaa, etten ole onnistunut missään, hän tunnusti saksalaisen Die Zeit -lehden haastattelussa.

– Tilanne on kaukana helpoimmasta mahdollisesta. Suhde minun ja tiimin välillä on vähän jäinen. Se ei ole enää suuri rakkaussuhde, Vettel sanaili.

Ensi kaudella Vettel siirtyy Aston Martinin kuljettajaksi. Hänen jatkohalujaan on epäilty viimeisten vuosien aikana paljonkin, mutta kausien 2010–13 maailmanmestari vakuutta haluavansa jatkaa ajamista vielä pitkään.

– Olen silti yhä motivoitunut. Olen 33-vuotias, ja haluan lopettaa kisaamisen vasta 40-vuotiaana.

Lähteet: t-online.de, GP Blog

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja