F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Sebastian Vettel vihjaa purreensa hammasta Ferrarin kulissipelistä: "Olenko täysi idiootti – vähän epäilen"

0:31
Sebastian Vettelin ajo viemäriritilän yli keskeytti lauantain ajot pitkäksi aikaa.

Osaansa Ferrarilla alistunut Sebastian Vettel vihjaa, ettei hänellä ole tällä hetkellä samanlaisia mahdollisuuksia menestyä kuin F1-tallikaverillaan Charles Leclercilla.

Vettel jäi viikonlopun Portugalin GP:ssä kymmenenneksi Leclercin oltua koko ajan kärkitaistelussa mukana ja sijoituttua kisassa neljänneksi. Saksalaiskuskilla on jäljellä enää viisi kisaa Ferrarilla ennen kuin värit vaihtuvat siirrossa Aston Martinille. Kauaa hänen ei enää tarvitse vaieta italialaistiimin ongelmista.

Vettel kertoi kisan jälkeen saksalaiselle RTL:lle olleensa periaatteessa tyytyväinen kisaansa, mutta Leclerciin verratessa tilanne näyttää erilaiselta.

– On toisaalta selvää, että toinen auto on paljon nopeampi, Vettel vihjaa.

– Missä menetän aikaa? Olen purrut hammasta koko vuoden. Joku idiootti ei ehkä koskaan olisi saanut sitä selville, mutta olenko minä täysi idiootti? Vähän epäilen , etten ole, hän jatkaa.

Tallipäällikkö Binotto: Toiselta kuskilta odottaisi enemmän

Vettel ei tunne pääsevänsä missään vaiheessa autonsa kanssa äärirajoille. Aina jokin hakkaa vastaan tai sitten vastaan tulee odottamattomia ongelmia.

– Toisella puolella se näyttää paljon helpommalta, Vettel sanoo Leclercista.

– Minun täytyy keskittyä omaan tekemiseeni, mutta totta kai se satuttaa. Varsinkin, kun omat odotukseni olivat korkeammalla kuin ulkopuolisten odotukset.

– Minua ei oikeastaan kiinnosta koko hälinä, mutta autossa sitä on tietysti hankala prosessoida, koska olen edelleen liian kunnianhimoinen ja nälkäinen.

Tallipäällikkö Mattia Binotto kiistää kaikki epäilyt siitä, ettei Vettelille annettaisi tasavertaista mahdollisuutta kilpailla Charles Leclercia vastaan.

– Sebin ja Charlesin autot ovat identtisiä, siitä ei ole epäilystäkään, Binotto sanoo Sky Sportsille.

– Toivon todella, että Sebastian onnistuu aika-ajossa paremmin Imolassa ja näyttää enemmän, mihin pystyy kisassa. Charles on ollut todella hyvä, mutta ehkä sitä odottaisi enemmän toiselta kuskilta, Binotto kommentoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja