Sebastian Ogier loukkasi selkäänsä ikävässä kolarissa – "Olen melko uupunut"

1:47
Katso videolta Sebastien Ogierin mietteet Kroatian MM-rallin jälkeen.

Ranskan rallitähti Sebastien Ogierin sunnuntaipäivä oli yhtä tunteiden vuoristorataa. Siirtymätaipaleella siviiliauton kanssa kolaroinut Ogier avasi tilannetta MTV Urheilulle.

Ogierin sunnuntaipäivä käynnistyi karmivalla tavalla, kun hän ajoi kolarin siirtymätaipaleella ennen päivän ensimmäistä erikoiskoetta. Ogier kolaroi siirtymätaipaleella siviiliauton kanssa, kun hän oli vaihtamassa kaistaa.

– Olin aikeissa pysähtyä, kun joku tuli vauhdilla oikeaa kaistaa, enkä nähnyt häntä. Minulla meni muutama sekunti tajutakseni (asian), kun kaikki tapahtui niin nopeasti, Ogier selostaa MTV Urheilulle.

Ogier joutui kolarin jälkeen selvittelemään kolaria toisen asianomaisen kanssa. Ranskalaistähti joutui jättämään tarkemmat selvitykset myöhemmäksi, koska hänellä oli kiire jatkamaan rallia.

– Tietysti me pysähdyimme. Kaikista tärkeintä oli selvittää, että kaikki ovat kunnossa ja niin onneksi oli. Meidän piti tietysti selvittää tilannetta paikallisen kanssa ja selittää, että selvitämme kaiken kisan jälkeen, koska meidän täytyy kunnioittaa aikataulua. Se oli haaste, Ogier kertoo.

Ogier selvisi kolarista kuitenkin säikähdyksellä ja ranskalaiskuski ajoi Kroatian MM-rallin voittoon 0,6 sekunnin erolla tallitoveri Elfyn Evansiin. Päivän tapahtumat jättivät kuitenkin jälkensä ranskalaisässään.

– Olen melko uupunut. Selkäni on hieman kipeä tapauksen vuoksi. Hulluja tunteita minulle tänään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja