Hämmentävä video julki: Sébastien Ogier poistui kolaripaikalta poliisin estelyistä huolimatta – suomalainen Toyota-pomo jäi selvittämään tilannetta

6:40
Sébastien Ogier petasi itselleen hyvät asetelmat lauantaina aamupäivällä, mutta vuorokautta myöhemmin johtoasema on vaihtunut kakkossijaan.

Toyota-tähti Sébastien Ogierille sattuneen kolarin jälkeisistä hetkistä on julkaistu lisää videoita. Ogier kolaroi Kroatian MM-rallissa sunnuntain ensimmäiselle erikoiskokeelle johtaneella siirtymätaipaleella.

Kolari sattui, kun Ogier vaihtoi kaistaa huolimattomasti ja takaa tullut auto kiihdytti suoraan hänen autonsa kartanlukijan puoleiseen kylkeen.

Kolaritilanteesta julkaistulla, kesken kaiken loppuvalla videolla näyttää siltä kuin Ogier olisi jatkanut matkaansa kolarin jälkeen, mutta tuoreemmat videot vahvistavat, että Ogier jäi kyllä selvittelemään tilannetta.

Eräällä Youtube-tilillä on julkaistu video, jossa Ogierin auto seisoo tien sivussa, Ogier itse paikkailee kolarin jälkiä ja kartanlukija Julien Ingrassia istuu autossa. Paikalle astelee kaksi poliisia ja mitä ilmeisimmin kolarin toinen osapuoli.

Seuraavalla videolla Ogier käy tilannetta läpi poliisien kanssa, ja hänen eleistään on tulkittavissa, että hän pyytäisi lupaa päästä jatkamaan matkaa.

Kolmannella samaisen Youtube-käyttäjän videolla paikalle on jo saapunut Toyotan tapahtumapäällikkö, ex-kartturi Jarmo Lehtinen, joka käy tilannetta läpi poliisin kanssa ja puhuu samalla puhelimeen.

Seuraava näky on jokseenkin erikoinen: Ogier istuu ratin taakse ja kiihdyttää kohti sunnuntain ensimmäistä erikoiskoetta, vaikka yksi paikalla olevista poliiseista yrittää estellä hänen lähtöään. Ogierilla lienee kuitenkin ollut lupa poistua, sillä poliisit eivät reagoi mitenkään, kun Toyota Yaris WRC katoaa kohti auringonnousua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja