Scandinavian Hunks vuoden 2009 kalenterikuvauksissa

Iso pyörä on alkanut pyöriä.

Kalenterikuvauksia edeltävinä päivinä Hunksit treenasivat paitsi shown koreografioita viitenä iltana viikossa myös kehoaan kamerakuntoon. Lähes jokainen eli viimeiset päivät syömättä ja juomatta, jotta lihasten erottuvuus olisi maksimaalinen ja kehon nesteet poistuneet.

Kun kuvauspäivä vihdoin koitti, yksi jos toinenkin komistus haukkoi happea oman osuutensa päätyttyä. Jokunen palkitsi itsensä rääkistä pizzalla, toiset taisivat lähteä yöhön nautiskelemaan ihan muuta. Ne, joiden arkea sulostuttavat puolisot ja jälkeläiset tyytyivät kotisänkyyn kovin hiljaisina miehinä.

Scandinavian Hunks on tehnyt hyväntekeväisyyttä poikakalenterin avulla jo vuodesta 2002. Miten tulitte valinneeksi juuri Roosa Nauhan ja Syöpäsäätiön tutkimustyön naisten rintasyövän hyväksi, Petri Ahonen?

-Olimme tehneet jo aikaisempina vuosina hyväntekeväisyystyötä eri järjestöjen kanssa, mutta halusimme keskittää tuen jollain tavalla naisten hyväksi. Eräänä iltana keikkabussissa idea konkretisoitui ja totesimme kuin yhdestä suusta, että siinä se on.

Tähän päivään mennessä Scandinavian Hunks on kerännyt Roosa Nauhalle jo kaksikymmenäviisi tuhatta euroa. Vuoden 2009 alusta Hunksit ovat olleet Syöpäsäätiön virallisia hyväntahdon lähettiläitä.

Vuoden 2010 kalenterikuvat ottaa maailmallakin mainetta saanut Sami Vaskola. Heinäkuun alussa National Geographics julkaisi teoksen "101 parasta kuvaa maailmassa", ja mukaan mahtui myös suomalaisen Samin otos.

Maailmalla kiertelevä ja ulkomailla suurimmaksi osaksi työskentelevä mies on vastikään avannut studion myös Helsinkiin. Ratakadun työtilat toimivat tukikohtana Suomen toiminnalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja