Saunoo, lohduttaa, halaa ja osaa sanoa "kyllä" – näin viisaita koirat ovat!

Katsoo telkkaa, lohduttaa, ymmärtää – eläimestä on moneksi. Kysyimme lukijoiltamme, ovatko heidän lemmikkinsä ihmismäisiä. Lue hauskat tarinat!

"Koira tykkää saunomisesta varmaan enemmän kuin minä."
– Petri

"Entiselle koirallemme ei kelvannut makkara ilman paistamista, ymmärsi hyvän päälle!"
– Milla

"Kissani Tim on ammattiltaan IT-spesialisti. Kun joku soittaa Skypellä ja en kuule sitä, hän alkaa huutamaan, kunnes minä huomaan ja vastaan. Sen jälkeen Tim istuutuu kameran eteen ja aloittaa näppäimistön naputtelun. Minun tarvitse enää vain painaa Enteriä, ja viesti on lähetetty. Valitettavasti, emme voi ymmärtää, mitä Tim haluaa sanoa, koska viestit yleensä näyttävät kuin siansaksaa: "hjunm" tai "bnjhgf". Minä itse kuvittelen, että nämä viestit ovat tarkoitettu kaikille kissoille maailmassa. Kissat valloittavat maailman!"
– Olga

"Kissani tulee aamuisin halimaan. Sitä pitää pitää sylissä ja kanniskella. Jos en huomioi sitä, se nousee pöydälle tai lavuaarin reunalle, kun pesen hampaita, laittaa tassut kaulalle ja heittäytyy syliin. Se oli pentuna kuin ihmisvauva, kanniskelin sitä toisella käsivarrella ja toisella tein ruokaa, pyykkäsin ja siivoilin. Joskus se on sammuttanut valot katkaisijasta, pistänyt läppärin kannen kiinni ja laittanut cd-soittimen päälle. Fiksu siis, mutta ennen kaikkea hyvin läheisyydenkaipuinen."
– Sanna

"Vanhempien koira juo hanasta vettä, saunoo, osaa lohduttaa, tykkää halaamisesta ja osaa vastata kyllä-kysymyksiin. Lisäksi se nukkuu sängyssä pää tyynyllä ja peiton alla."
– Annika

"Koiramme kyllä osaa käyttäytyä erittäin syyllisesti, jos on tehnyt jotain pahaa. Ja usein se aivan kuin yrittäisi puhua, kun vinkuu ja ulisee, niin kuin olisi paljonkin kerrottavaa. Yleensä se tarkoittaa, että nyt ruokaa tänne ja pian!"
– Minna

"Meidän Kiiwi-lintumme viheltää kuten kauniin naisen perään vihelletään, juo vettä lasistani, nauraa ivallisesti "hahahah" ja hirnuu kuin hevonen... Ja ikää viisi vuotta, että aikaa on rutosti vielä oppia."
– Maria


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja