Sauli Tiilikaisen kassi:

- broilerin maksaa - mustia viinimarjoja - Mascarbone-juustoa - aurinkokuivattuja tomaatteja - hapankaalia - inkivääriä - valkoista suklaata

Markus Maulavirran ja Sauli Tiilikaisen menu:

Lemmenjuoma

inkivääriraastetta kiehuvaa vettä

Uuta inkivääri kiuhuvaan veteen, jäähdytä ja nauti.

Broilerinmaksamousse

100 g broilerinmaksaa 1 keltuainen 2 valkuaisen vaahto mustapippuria suolaa

Käristä maksa, mausta ja soseuta. Lisää joukkoon vaahdotettua valkuaista. Laita jääkaappiin vetäytymään. Keitä herukoita ja mausta sokerilla, soseuta.

Broilerinmaksavarras

100 g maksaa hapankaalia aurinkokuivattuja tomaatteja kuminaa valkoviiniä

Hauduta kaali valkoviinissä. Lisää suikaloitu tomaatti ja kumina. Paista varras pannulla melkein kypsäksi ja tarjoa hapankaalin kera.

Mascarbonevaahto

100 g Mascarbone-juustoa 50 g sulatettua valkosuklaata vaniljansiemeniä kovaksi vatkattua valkuaisvaahtoa (2 kananmunan) 50 g sokeria

Lue myös:

    Uusimmat