- broilerin maksaa - mustia viinimarjoja - Mascarbone-juustoa - aurinkokuivattuja tomaatteja - hapankaalia - inkivääriä - valkoista suklaata
Markus Maulavirran ja Sauli Tiilikaisen menu:
Lemmenjuoma
inkivääriraastetta kiehuvaa vettä
Uuta inkivääri kiuhuvaan veteen, jäähdytä ja nauti.
Broilerinmaksamousse
100 g broilerinmaksaa 1 keltuainen 2 valkuaisen vaahto mustapippuria suolaa
Käristä maksa, mausta ja soseuta. Lisää joukkoon vaahdotettua valkuaista. Laita jääkaappiin vetäytymään. Keitä herukoita ja mausta sokerilla, soseuta.
Broilerinmaksavarras
100 g maksaa hapankaalia aurinkokuivattuja tomaatteja kuminaa valkoviiniä
Hauduta kaali valkoviinissä. Lisää suikaloitu tomaatti ja kumina. Paista varras pannulla melkein kypsäksi ja tarjoa hapankaalin kera.
Mascarbonevaahto
100 g Mascarbone-juustoa 50 g sulatettua valkosuklaata vaniljansiemeniä kovaksi vatkattua valkuaisvaahtoa (2 kananmunan) 50 g sokeria