Saran keittiö: Saaristolaisleipä

Kesäiset leivät täytetään siialla, lohenmädillä ja smetanalla. Maukkaat leivät sopivat hyvin juhannuspöytään!

  • voita (Ingman)
  • saaristolimppua
  • hiillostettua siikaa
  • salaatin lehteä
  • 1 kananmuna, keitettynä, siivuiksi leikattuna
  • 2 rkl smetanaa (Arla keittiö)
  • 1 rkl lohenmätiä
  • omena, siivuiksi leikattuna
  • ruohosipulia silputtuna
  • mustapippuria

Aloita voitelemalla pala saaristolaisleipää. Lisää 2 salaatinlehteä. Aseta valmiiksi hiillostettua siikaa leivän päälle. Lisää omenasiivuja ja kananmunan siivuja. Sekoita pienessä kulhossa 2 rkl smetanaa ja 1rkl lohenmätiä. Lorauta smetana-mätikastiketta leivän päälle. Lopuksi koristele ruohosipulilla.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat