Saran keittiö: Pastasalaatti

Ruokaisa pastasalaatti sopii lounaaksi tai esimerkiksi grilliruoan lisukkeeksi. Kokeile helppoa ja maukasta reseptiä!


5-6 henkilölle

  • 250 g kuviopastaa keitettynä (Gnocchi)
  • 1tl Dijon-sinappia
  • 1tl valkosipulia, murskattuna
  • 1tl sitruunaa raastettuna
  • 1 rkl hunajaa
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1tl sitruunaa raastettuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl oliiveja, mustia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 150 g minisalameja
  • 1 dl parmesaanilastuja
  • 1/2 punasipuli, suikaleiksi leikattuna
  • 1/2 nippu rucolaa

Sekoita kulhossa sinappi, valkosipuli, sitruuna, hunaja, punaviinietikka ja oliiviöljy. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon keitetty pasta, oliivit, kirsikkatomaatit, minisalamit, parmesaanilastut ja punasipuli suikaleet. Lisää vielä lopuksi rucolan lehtiä ja sekoita aineet keskenään.

Reseptit: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat