Sarah lastasi ruokaostokset autoon, mutta kotona kontti olikin tyhjä – "Tajusin hitaasti, että..."

Sarah Cowan melkein menetti viikko-ostoksensa lastattuaan ne väärään autoon parkkipaikalla. 

Sarah Cowan lähti kauppaan aivan liian väsyneenä. Brittinainen osti 75 punnalla ruokaa, mutta kotipihassa odotti hämmennys: ostettuja tuotteita ei ollutkaan missään, kertoo Birmingham Mail.

Sarah, 48, oli käynyt kaupassa miehensä Darrenin pyynnöstä työpäivän jälkeen, vaikka oli uupunut.

– Olin täysin poikki ja halusin vain kotiin. Ostin ruoat niin nopeasti kuin kykenin, Sarah kuvailee.

– Olin niin väsynyt, joten vain työnsin ostokset konttiin, palautin kärryt ja ajoin suoraan kotiin.

Käskytti miehen purkamaan kontin, joka olikin tyhjä

Kotosalla Sarah ohjeisti Darrenia purkamaan kassit Nissanistaan ja meni yläkerran kylpyhuoneeseen laskemaan itselleen kylpyvettä. Pian mies kuitenkin vaati lisäohjeita ja kyseli, missä ihmeessä ostokset ovat.

– Minua ärsytti jo valmiiksi, kun piti palata alakertaan, mutta sitten näin tyhjän takakontin ja tajusin hitaasti, että olin varmaan avannut väärän auton ovet ja pannut ostokset väärään autoon.

Oli lastannut ostokset aivan vääränä konttiin

Sarah ymmärsi, että oli pannut sekä ostokset että käsilaukkunsa samantapaisen, mutta väärän hopeisen auton avoimeen konttiin. Viikon ruokien menettämisen lisäksi lisäkirvelyä aiheutti se, että mukana ollut käsilaukku oli paitsi maksanut 250 puntaa, myös ollut lahja Sarah'n jo edesmenneeltä isoisältä.

Katso myös: Tiesitkö? Maailman paras ruokakauppa sattuu sijaitsemaan Järvenpäässä! Juttu jatkuu videon alla.

Tältä näyttää maailman paras ruokakauppa, joka sattuu sijaitsemaan Järvenpäässä - haastattelussa kauppias, joka ei vieläkään usko voittoa todeksi 8:36

Soitto asiakaspalveluun toi ilouutisen

Hätääntynyt Sarah otti heti yhteyttä kauppaan. Asiakaspalvelijalla oli kuitenkin hyviä uutisia: joku oli palauttanut Sarah'n tuotteet asiakaspalveluun.

– Se oli ihastuttava yllätys, en voinut uskoa, että joku toi ne takaisin. Tästä näkee, että maailmassa on vielä hyviä ihmisiä, Sarah kiittelee.

– Toivon, että tietäisin, kuka tämä rehellinen ja kiltti tuntematon ihminen on, jotta voisin lähettää hänelle kukkia tai jotain.

Hän myöntää ihmetelleensä tavaraa lastatessaan hetken ajan takakontin uudenlaista järjestystä, mutta olettaneensa Darrenin tehneen jotakin kontille. Valmiiksi auki olevaa konttiakaan hän ei ihmetellyt.

– Autoni on uusi, avaimista ei tarvitse painaa mitään ovien avaamiseksi. Se avaa ne, kun kävelet sitä kohti avaimet taskussasi, Sarah kuvaa.

Sarah poseeraa autonsa vieressä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ilmeisesti Nissania muistuttava auto oli pysäköity aivan Sarah'n auton viereen.

On epäselvää, miksi toisen auton kontti oli auki. Sarah itse uskoo oman avaimensa avanneen senkin ovet, mikä lienee kuitenkin epätodennäköistä.

Katso myös: MTV testasi S-marketin hävikkilaatikon – tätä kaikkea sai kahdella eurolla:

MTV testasi S-marketin hävikkilaatikon – tätä kaikkea sai kahdella eurolla. 1:03

Lue myös:

    Uusimmat