Sara Siepin kuvaan lävähti ala-arvoinen kommentti – järkyttyi totaallisesti: "Olin niin sokissa"

Ex-missi Sara Sieppi tienasi viime vuonna reilut 60 000 euroa – viihdetoimittaja kertoo myös Sofia Belórfin tulot 11:57
Ex-missi Sara Sieppi tienasi viime vuonna reilut 60 000 euroa – viihdetoimittaja kertoo myös Sofia Belórfin tulot

Sara Sieppi joutui muistuttamaan jälleen seuraajiaan siitä, mitä vihapuhe voi jättää jälkeensä. 

Miss Suomi Sara Sieppi on työskennellyt jo useamman vuoden somevaikuttajana.

Hänen elämäänsä seuraa 199 tuhatta silmäparia ja Siepin työnkuva vaikuttaa katsojan silmään sellaiselta, josta moni ei uskalla edes haaveilla. Kaikki ei ole kuitenkaan aina sitä, miltä näyttää, sillä sometyöllä on myös raadolliset puolensa. Sieppi saa vihapuhetta sisältäviä kommentteja lähes päivittäin. 

Sieppi julkaisi Instagram Storiesiin videon, jossa kertoo saaneensa jälleen osaksensa vihakommentin. Kommentti on hyvin ala-arvoinen ja siinä puhutaan Siepistä alentavaan sävyyn. 

– Sain juuri kommentin minun kuvan alle. Se poistettiin, mutta ehdin lukea sen. Ehdin vastata siihen tyyliin jotain emojeita, sillä olin niin sokissa. Miten joku kehtaa? Sitä kommenttia ei enää ole, mutta se on minulla mielessä, Sieppi toteaa kauhistuneena. 

Hän on kirjoittanut videoonsa myös tärkeän muistutuksen. 

– Muistakaa, että ne kommentit jää saajan mieleen, vaikka sinä ne poistaisitkin. Iloista joulumieltä vaan, Sieppi kirjoittaa. 

"Ei koskaan totu"

Sieppi on puhunut avoimesti julkisuudessa kiusaamisesta, hän puhui asiasta viimeksi syksyllä Possen suorassa lähetyksessä. Sieppi muistutti, kuinka julkisen hahmon takana on aina oikea ihminen.

– Olen ollut aika syvissä vesissä aikoinaan ja edelleen joutuu kamppailemaan kaikkien kommenttien kanssa. Tuolla halusin tuoda sen ilmi, että se, joka jättää sen ilkeän kommentin, se on sille kaksi sekuntia. Mutta joka sen saa, niin se voi miettiä sitä tosi, tosi pitkään ja pahimmassa tapauksessa voi käydä tosi hassusti ja hullusti. Halusin muistuttaa ihmisiä siitä, Sieppi kertoi.

Possen juontaja Veronica Verho tiedusteli, kuinka Sieppi kestää ulkonäköönsä liittyvää kommentointia ja ottaa vastaan kritiikkiä siitä, kun hänen työnsä myös perustuu siihen niin paljon. 

– Sen voin sanoa, ettei siihen ainakaan totu millään tavalla. Vaikka itsekin on ollut missikisoissa ja pitäisi olla jotenkin tosi rautainen kuori kaikkeen, mutta tämä kymmenen vuotta... Niin ei, kyllä jokainen kommentti sattuu. 

Lue myös:

    Uusimmat