Sara Sieppi julkaisi upeita bikinikuvia – kehuviestien joukkoon ilmestyi hämmentävä kommentti

Sara Sieppi paljastaa, miksi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta 7:42
Sara Sieppi paljasti Joonas Nordman Show'ssa, miksi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta – taustalla erikoinen tarina

Sara Siepin someseuraajat kehuvat kilpaa upeita kuvia, mutta eräs kommentoija kirjoitti erikoisen kommentin kuvien yhteyteen.

Missikaunotar Sara Sieppi ei ole tänä vuonna päässyt reissaamaan normaaliin tapaan. Vielä alkuvuodesta, ennen koronakriisiä, kaunotar lomaili Balilla hyvän ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa. Ystävykset viihtyivät reissussa kuukauden, jonka aikana he julkaisivat runsaasti upeita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Kun matkustamista ei tällä hetkellä suositella koronakriisin vuoksi, Sieppi muistelee lämmöllä Balin-reissuaan Instagram-tilillään ja julkaisi kuvakollaasin. Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

– Kun päivällä ja ajalla ei ollut merkitystä, Sieppi kirjoitti kuviensa yhteyteen.

(Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä)

Siepin someseuraajat kehuvat kilpaa upeita lomakuvia.

– Ihan mieletön rusketus!

– OMG... Kyllä silmä lepää.

Kehuviestien joukkoon mahtuu myös hieman erilaisempi kommentti.

– Paljon saat liksaa noista pornahtavista kuvistasi, exibiotinistin vikaa sinussa? Pornokuvista saisi enemmän rahaa, oiva työmaa!?

Eräs seuraaja kyseenalaisti kyseisen Balin-matkan tammikuussa ja vihjaili, ettei missikaunotar olisi itse maksanut matkaansa, vaan kustannukset olisi hoitanut sugardaddy.

Sanavalmis Sieppi ei jäänyt kuitenkaan hiljaiseksi, vaan vastasi väitteisiin. 

– Jos ymmärtää yhtään sometyötä, voi mun palkan melkeinpä laskea nykyään suoraan feedistäni. Tässä kuussa se on ollut sen verran, että täällä pärjäillään ilman sugardaddyä, kuten kaikki edelliset 9 vuottakin. Ennen näitä töitä se ”sugardaddy” oli Lidlin kassa, Sieppi kirjoitti tammikuussa julkaistuun Instagram-kuvaansa.

Lue myös:

    Uusimmat