Sara La Fountain iloitsee: New Yorkiin ihastuksen ja ystävien luo

Julkkiskokki Sara La Fountain ehtii kansainvälisten työkuvioiden ohella pitää myös pienen miniloman.

Julkkiskokki Sara La Fountainilla pyyhkii hyvin. Kaunotar on itsekin hieman pyörällä päästään sen suhteen, mitä kaikkea tulevaisuuden bisneskuviot tuovat tullessaan.

– Tässä on nyt niin paljon työjuttuja meneillään, että ihan itseäkin huimaa. Paljon erilaisia projekteja ruoan saralla, kansainvälisestikin, Sara iloitsee.

Ensi viikolla Sara suuntaa Lontooseen lanseeraamaan uutta Superfood Smoothie -konseptiaan.

– Idea smoothieen tuli siitä, kun koko ajan on kiire ja haluaisi kuitenkin syödä kunnolla. Välillä se on hankalaa, kun on koko ajan menossa.

– Suomi on ainutlaatuinen helmi niin ruoan kuin muodin saralla. On hienoa mennä Lontooseen esittelemään smoothieta, pääsen viemään suomalaisia raaka-aineita maailmalle.

Lontoon jälkeen Saran matka jatkuu kohti New Yorkia. Siellä sara aikoo viettää ansaittua minilomaa ja nauttia niin ystävien kuin ihastuksensa seurasta.

– Sitten minulla on edessä pieni hengähdystauko töistä ja vihdoin vähän vapaata. Onhan ihastus yksi syy siihen, että New Yorkiin matkustan. Jossain vaiheessa sitten varmasti kuuluu ja näkyy, että missä mennään, Sara muotoilee romanssin tilasta.

Sara iloitsee sitä, että miniloman aikana kiireinen ystäväpiiri kokoontuu yhteen viettämään laatuaikaa.

– Odotan hirveästi sitä, että näen heitä kaikkia. Monet ystävistäni asuvat ympäri maailman ja nyt näemme sitten New Yorkissa. Ohjelmassa on muotiviikkoja ja syntymäpäivän viettoa, hyvää ruokaa ja seuraa. Yritän olla ajattelematta töitä ja haalia vähän omaa aikaa, Sara iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat