Sara, 10, syntyi ilman käsiä – voitti kaunokirjoituskilpailun: "Kun epäonnistun, minä vain jatkan"

10-vuotias Sara voitti käsinkirjoituskilpailun, vaikka hän on syntynyt ilman käsiä.

Sara Hinesley, 10, syntyi ilman käsiä. Se ei estänyt häntä voittamasta kauneimman kaunokirjoituksen palkintoa, kertoo CBS.

"Koko elämänsä hän on päätellyt tapoja päästä yli haasteista"

Sara syntyi Kiinassa ja hänet adoptoitiin Yhdysvaltoihin kuusivuotiaana. Äiti Cathryn Hinesleyn mukaan Sara on päättänyt, ettei halua käyttää käsiproteeseja.

– Koko elämänsä hän on päätellyt tapoja päästä yli haasteista, ja se on tehnyt hänestä hyvin strategisen ajattelijan. Ennen kuin hän tekee asian, hän suunnittelee, miten aikoo saavuttaa sen, ja yleensä myös onnistuu, äiti kuvaili Good Morning Americalle.

Voitti kansallisen käsinkirjoituskilpailun

Sara voitti kansallisen Nicholas Maxim Award -palkinnon kaunokirjoituksellaan Zaner-Bloser National Handwriting Contest -käsinkirjoituskilpailussa. Kyseinen palkinto on varattu nuorelle, jolla on jonkinlainen kehityksellinen vama.

”Olemme niin ylpeitä sinusta, Sara”, koulu kehuu. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sara saa palkinnon saavutuksestaan kesäloman alkaessa. Palkinto on 500 dollaria Saralle ja 500 dollaria rahaa oppimateriaaleihin hänen koululleen.

– Jos en voi tehdä jotain, yritän keksiä tavan, jolla voisin tehdä sen, ja yritän parhaani saadakseni homman toimimaan, Sara kuvailee.

Sisko rakensi tekokäden

Saran sisko Veronica on rakentanut koulussa tekokämmenen sisarelleen. Kaksikko käy yhdessä esimerkiksi kiipeilemässä.

– Kun epäonnistun, minä vain jatkan ja Veronica kannustaa minua eteenpäin. Pääsen aina huipulle, Sara kuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat