Sannin uusi biisi syntyi keikkabussissa – tästä se kertoo

Laulajan tuore single julkaistiin perjantaina. Kappaleen video ilmestyy myöhemmin keväällä. 

Sanni nousi ihmisten tietoisuuteen vuonna 2012 näytellessään Miss Farkku Suomi -elokuvassa. Musiikkiuransa hän starttasi pian kaksi vuotta sitten, kun Prinsessoja ja astronautteja -single julkaistiin huhtikuussa 2013.

Nyt Sanni, 21, tekee paluun uuden musiikin kanssa. 2080-luvulla-single julkaistiin perjantaina. 

– Jokainen ihminen ja kohtaaminen jättää meihin oman muistijälkensä. Mitä syvempi suhde, sitä syvempi jälki. 2080-luvulla on biisi eteenpäin menemisestä – vaikka ihmissuhde päättyy, elämän pitää jatkua ja se jatkuu, Sanni kuvailee Warnerin tiedotteessa.

MTV.fi tapasi Sannin keskiviikkona, kun kappaleen julkaisuun oli vielä muutama päivä aikaa. Laulaja kertoi odottavansa innolla julkaisua. 

– Biisi kertoo siitä, kun joskus tuntuu siltä, että tietyt asiat tulee muistamaan vielä vanhanakin, Sanni kuvaili. 

– Tein kappaleen tekstin viime kesänä keikkabussissa, oltiin menossa joillekin festareille keikalle. Sitten myöhemmin sävellys syntyi pianan ääressä fiilistellen yhdessä tuottajani Hank Solon kanssa. 

2080-luvulla-biisiin on luvassa myöhemmin myös musiikkivideo, mutta Sanni ei vielä paljasta sitä, millainen video on luvassa. 

Sanni piti vuodenvaihteessa taukoa töistään ja reppureissasi yksin Australiassa.

– Olin reissussa puolitoista kuukautta ihan itsekseni, mutta en ollut oikeasti yksin, siellä tutustui helposti ihmisiin. 

Lomallakaan laulaja ei kuitenkaan täysin irrottautunut työasioista.

– Kyllä sielläkin kirjoittelin biisejä, Sanni myöntää.

2080-luvulla on julkaistu toistaiseksi vain Spotifyssa. Kuuntele se täältä

Lue myös:

    Uusimmat