Sanni avautuu kohuista Nyt.fi:ssä: "Minua saa inhota"

Sanni on käynyt läpi melkoisen hyökytyksen tämän vuoden aikana.

Sanni kuvailee Nyt.fi:ssä tämän vuoden olleen melkoinen pesukone. Sanni kertoo haastattelussa päättäneensä, ettei enää aio ottaa turhia ahdistuskohtauksia, mikäli hänen musiikkinsa kohahduttaisi tai suututtaisi ihmisiä. Hän ei aio enää sensuroida itseään.

– Nehän haluavat lisää ja reagoida tekemisiini aina vain uudelleen. Se oli ahaa-elämys. Sain pontta sille, että en sensuroi itseäni ollenkaan. Minua saa inhota tai minua saa rakastaa, ihan sama. Teen omaa juttuani. En aio jarruttaa tai pyydellä anteeksi enää.

Kohut alkoivat helmikuussa Sannin Että mitähän vittua -kappaleen ronskien sanoitusten vuoksi.

– Sitä fraasia minäkin olen huutanut sillä oksettavalla epäuskon hetkellä. Kirosanat nyt vain tulevat suusta helposti tunnekuohuissa, Sanni kertoo Nyt.fi:ssä.

Toinen kohu keskittyi Sannin painoon. Lomakuva sai ihmiset pohtimaan, onko popparilla syömishäiriö.

– Ne ovat rankkoja syytöksiä. Kyseessä oli itse postaamani kuva, jonka kuvakulma oli kai väärä. Myönnän kyllä, että minulla on ollut viimeisen vuoden ajan hektinen tahti ja punttien nosteleminen on jäänyt. Kukaan läheiseni ei kuitenkaan ole minusta huolissaan, ja se riittää.

Painokohun jälkeen Sannin Vahinko-video nousi otsikoihin, koska laulajatar oli ottanut videolle mukaan myös nuoria fanejaan huulisynkkaamaan kappaletta. Sanoitukset eivät kuitenkaan olleet nuorten fanien suuhun sopivia. Video julkaistiin ja poistettiin sittemmin YouTubesta. Sannia syytettiin siitä, että koko kuvio olisi ollut markkinointikikka.

– Mitä ihmettä olisin tehnyt tuollaisella mainoskikalla? Kuka siitä hyötyisi? Ennen kaikkea en koskaan käyttäisi fanejani hyväksi. En ikinä. Sanni sanoo Nyt.fi:ssä.

Kohohduttavia biisejä on luvassa myös huomenna 7. lokakuuta julkaistavalla Sannin omaa nimeä kantavalla kolmannella pitkäsoitolla. 

Lue myös:

    Uusimmat