Sanna Nuutiselle uran paras sijoitus

Sanna Nuutinen ylsi jaetulle 12. sijalle golfin naisten LPGA-kiertueen kilpailussa Yhdysvaltain Cliftonissa. Sijoitus on Nuutisen paras naisten kovatasoisimmalla ammattilaiskiertueella.

Nuutinen käytti neljään kierrokseensa 279 lyöntiä ja päätyi yhteistulokseen –9. Päätöskierroksensa Nuutinen pelasi 71 lyönnillä eli yhden alle parin. Nuutiselle kertyi neljännellä kierroksella par-tulosten lisäksi kaksi bogia ja kolme birdietä.

Matilda Castren jäi jaetulle 64. sijalle. Castrenin yhteistulos oli par. Hän käytti päätöskierrokseensa 74 lyöntiä.

Kilpailun voitti Australian Minjee Lee yhteistuloksella –19. Maailmanlistan viitonen voitti toiseksi yltäneen Yhdysvaltain Lexi Thompsonin kahdella lyönnillä.