Sanna Marinin festarityylit nousivat otsikoihin maailmalla – tituleerattiin "rocktähti-poliitikoksi"

Kunniatohtori Sanna Marin pääpuhujana Yankee Stadiumilla 3:09
Kunniatohtoriksi äskettäin New Yorkissa vihitty Sanna Marin puhui Yankee-stadionilla.

Sanna Marin vietti kesää äskettäin Flow Festivalilla Helsingissä. 

Entisen pääministerin ja SDP:n puheenjohtajan Sanna Marinin Flow Festivalin tyylit ovat saaneet huomiota myös maailmalla. Marin julkaisi kuvia festarityyleistään Instagramiin 15. elokuuta. 

New York Postissa Marinia luonnehditaan juhlia rakastavaksi ja että hän viettää kuumaa sinkkukesää avioerohakemuksen jättämisen jälkeen. 

Sanna Marinin alla olevat festarityylit noteerattiin myös ulkomailla. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Samaisessa julkaisussa Marinin kerrotaan esitelleen vartaloaan tyylikkäissä ja niukoissa vaatteissa kolmipäiväisillä festivaaleilla.

Marinin jakamista keikkavideoita todettiin, että ilmeisesti muu yleisö ei tajunnut, että juuri hän tanssii heidän keskuudessaan. 

New York Postissa viitattiin myös kohuihin, jotka vaivasit Marinin pääministerikautta, kuten hänen juhlimiseensa. 

Myös Daily Mail noteerasi Marinin festaripukeutumisen kirjoittamalla, miten 37-vuotias Marin todella nauttii sinkkukesästä Flow Festivalilla. Julkaisu tituleerasi Marinia myös ”rocktähti-poliitikoksi” ja kirjoitti, että Marin vaikutti festivaleilla enemmän tavallisesta, kolmekymppiseltä kuin entiseltä maailmanjohtajalta. Myös Daily Mail nosti esille entistä pääministeriä koskevat tanssi- ja juhlimiskohut. 

Daily Mailissa mainittiin niin ikään kriitikkojen syytökset, kun Marin esiintyi mustassa bleiserissä ilman alustoppia tai rintaliivejä muotilehti Trendin kannessa. Moni osoitti tuolloin hänelle myös tukensa käyttämällä sosiaalisessa mediassa tunnistetta #imwithsanna ja jakamalla itsestään vastaavia kuvia. 

Alla oleva kuva on kohun keskelle joutunut Sanna Marinin Trendi-lehden kansikuva.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marinista tuli pääministeri vuonna 2019. Pestistään hän luopui vuonna 2023, kun hänen tilalleen astui Petteri Orpo

Marin kertoi toukokuussa hakeneensa avioeroa yhdessä ex-aviomiehensä  Markus Räikkösen kanssa. Naimisiin he menivät Kesärannassa elokuussa 2020. Parilla on yhteinen vuonna 2018 syntynyt Emma-tytär. 

Lue myös:

    Uusimmat