Sanna Marin puhuu juhlimisestaan: "Ehkä tämä kansakunta selviää siitä"

Sanna Marin avautuu yhdestä suurimmista peloistaan 0:48
Katso videolta: Sanna Marin avautuu yhdestä suurimmista peloistaan

Sanna Marin ja Maria Veitola keskustelevat juhlimisesta Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman ensimmäisessä jaksossa juontaja-toimittaja Maria Veitolan kodissa Punavuoressa vierailee pääministeri Sanna Marin. Veitola vieraili Marinin luona pääminsterin virka-asunnossa Kesärannassa viime vuonna Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tiimoilta.

Marin on yksi Suomen seuratuimmista ihmisistä, joka on kerännyt pääministerikautensa aikana myös laajalti kansainvälistä huomiota. Loppukesästä sekä Suomessa että ulkomailla kohistiin, kun pääministeristä levisi sosiaalisessa mediassa videoita, joissa hän juhli railakkaasti tunnettujen suomalaisten kanssa. 

Vuoroin vieraissa -jaksossa Marin kertoo Veitolalle käyvänsä nykyään keskimäärin pari kertaa vuodessa juhlimassa. 

– Sitten se on kauhea show. Ei se ilta, vaan seuraava viikko, kun lehdet kirjoittavat siitä juttuja, Marin toteaa. 

Veitola tiedustelee Marinilta, millainen on hänen "perusbileiltansa". 

– Tämä kuulostaa nyt siltä, että ihan kuin minulla olisi ihan hirveästi näitä perusbileiltoja. Perusbileilta on muutama kerta vuodessa, kesälomalla sitten ehkä enemmän voi nähdä ihmisiä, mutta tosi vaihtelevasti, Marin toteaa.

– Sanon, että tykkään olla ihmisten kanssa. Hirveän erilaisia iltoja. Parhaita iltoja ovat sellaiset, että on hyvä porukka ja sitten jutellaan koko yö. Se on tosi ihanaa. 

Marinin juhliminen nousee matalalla kynnyksellä otsikoihin. Hänen mukaansa sen myötä ihmiset saavat sellaisen käsityksen, että hänen juhlimisensa olisi yleistä, vaikkei se olisi. Marin toteaa, ettei hänellä olisi pääministerinä edes aikaa juhlia usein. 

Veitola puolestaan pohtii, onko sillä, että pääministeri käy silloin tällöin ulkona ystäviensä kanssa mahdollisesti vaikutusta myös hänen poliittiseen uraansa. 

– Tietenkin voi olla. Mutta tämä on vähän sellainen valinta, että haluaako sitä elää elämänsä sillä tavalla, että koko ajan varoo ja pelkää, eikä tee yhtään mitään, ei elä ollenkaan. En ainakaan halua elää sillä tavalla. Olen tiedätkö tosi hauskaa seuraa. Mutta ehkä tämä kansakunta selviää siitä, että olen myös ikäiseni ja tykkään olla ikäisteni ihmisten seurassa, Marin miettii. 

Kyseinen Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -jakso on kuvattu ennen elokuun puolivälissä alkaneen "bilevideokohun" syttymistä. 

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Sanna Marin puhuu yhdestä suurimmista peloistaan.

Alla olevalla videolla MTV Uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö Eeva Lehtimäki ja viihdetoimittaja Katja Lintunen arvioivat, millainen pääministeri Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa nähdään.

Sanna Marin juhlimisestaan:"Ehkä tämä kansakunta selviää siitä"– tällainen pääministeri Maria Veitolan uutuusohjelmassa nähdään 13:56
Tällainen pääministeri Maria Veitolan uutuusohjelmassa nähdään

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin 25.10. alkaen.

Sanna Marinin jakso nähdään myös MTV3-kanavalla keskiviikkona 26.10. klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat