Sanna Marin avautuu yhdestä suurimmista peloistaan: "Kun en ole enää tässä tehtävässä"

Sanna Marin avautuu yhdestä suurimmista peloistaan 0:48
Katso videolta: Sanna Marin avautuu yhdestä suurimmista peloistaan

Sanna Marin avautuu Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa asiasta, jonka pelkää jatkuvan vielä pääministerikautensa jälkeen. 

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman ensimmäisessä jaksossa juontaja-toimittaja Maria Veitolan kodissa Punavuoressa vierailee pääministeri Sanna Marin. Veitola vieraili Marinin luona pääminsterin virka-asunnossa Kesärannassa viime vuonna Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tiimoilta.

Ohjelmassa Marin ja Veitola keskustelevat siitä, millaisia ajatuksia pääministerillä on tällä hetkellä tulevaisuudestaan ja siitä, millaista hänen elämänsä tulee olemaan pääministerikauden jälkeen. Seuraavat eduskuntavaalit ovat keväällä 2023. 

Marin kertoo, ettei hänellä ole tarkkoja tulevaisuuden suunnitelmia, vaan hän katsoo mitä eteen tulee ja millaisia tilaisuuksia hän saattaa urallaan vielä kohdata. Pääministeri avautuu Veitolalle myös yhdestä asiasta, jota pelkää. 

– Itse asiassa yksi suurimpia pelkojani on se, että sitten jonakin päivänä, kun en ole enää tässä tehtävässä, niin se kiinnostus ei lopu. Se on pelkoni, että se ei lopu, että se kiinnostus jatkuu. 

– Se on suurimpia pelkojani, että sitten en saa palata minuksi, vaan edelleen olisi siinä valokeilassa ja fokuksessa, ja se pelottaa minua. 

Yllä olevalla videolla Sanna Marin kertoo, mikä tämän pelon aiheuttaa. 

Katso alla olevalta videolta MTV Uutisten raadin perkuu jaksosta.

Sanna Marin juhlimisestaan:"Ehkä tämä kansakunta selviää siitä"– tällainen pääministeri Maria Veitolan uutuusohjelmassa nähdään 13:56

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin 25.10. alkaen.

Sanna Marinin jakso nähdään myös MTV3-kanavalla keskiviikkona 26.10. klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat