Sanna Marin toivoi vuosi sitten Veitolan ohjelmassa yksityisyyttä – sanat herättävät ihmetystä Töllötuomareissa tänä päivänä: "Hän tuo itse elämäänsä koko ajan julki miljoonalle ihmiselle"

Sanna Marin toivoi vuosi sitten Veitolan ohjelmassa yksityisyyttä – sanat herättävät ihmetystä Töllötuomareissa tänä päivänä 6:05
Töllötuomarit pohtivat, millainen on Sanna Marinin tulevaisuus

Töllötuomarit keskustelevat uudessa jaksossa Sanna Marinista.

Entinen pääministeri Sanna Marin on ollut viime aikoina otsikoissa lähes päivittäin. Hiljattain uutisoitiin Marinin uudesta työstä Tony Blair -instituutin strategisena neuvonantajana, jonka takia hän irtisanoutui kansanedustajan työstä. Sen jälkeen Marin kirjoitti sopimuksen yhdysvaltalaisen Range Media Partners -manageritoimiston kanssa.

Marin on nykyään hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hän jakoikin Instagramissa lukuisia kuvia ja videoita niin Pariisin muotiviikoilta kuin myös Los Angelesin -matkaltaan. 

Pariisissa hän osallistui muotisuunnittelija  Victoria Beckhamin muotinäytökseen ja poseerasi yhteiskuvassa legendaarisen Vogue-lehden päätoimittajan Anna Wintourin kanssa ja Los Angelesissa hän pääsi yhteiskuvaan maailmankuulun näyttelijän Sharon Stonen kanssa.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula kaivoivat vuosi sitten televisiossa nähdyn Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -jakson, jossa Marin oli vieraana. Jaksossa hän paljasti suurimman pelkonsa.

– Itse asiassa yksi suurimpia pelkojani on se, että sitten jonakin päivänä, kun en ole enää tässä tehtävässä, niin se kiinnostus ei lopu. Se on pelkoni, että se ei lopu, että se kiinnostus jatkuu. 

– Se on suurimpia pelkojani, että sitten en saa palata minuksi, vaan edelleen olisi siinä valokeilassa ja fokuksessa, ja se pelottaa minua, Marin kertoi viime vuonna ohjelmassa.

Nykyään Marin jakaa elämäänsä miljoonalle Instagram-seuraajalleen, joiden pohjilta suurimmat osat viimeaikaisista otsikoista ovat syntyneet. Töllötuomarit toteavat, että Marin herättää ristiriitaisia tunteita.

– Aina hän haukkuu mediaa, miten häntä nostetaan koko ajan esiin, mutta hän tuo itse elämäänsä koko ajan julki miljoonalle ihmiselle. 

Kaksikko pohtii yllä olevalla videolla, minkälainen on Marinin tulevaisuus. 

Töllötuomarit ruotivat Ensitreffit-parien haasteet ja mahdollisuudet:

Sanna Marinin uusi imago puhuttaa 20:20

Töllötuomareiden esitysaika muuttuu! Uusi jakso nähdään 10.10. alkaen tiistaisin Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen klo 21.55 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin!

Lue myös:

    Uusimmat