Maailmalla matkustava Sanna Marin poseeraa maailmankuulun näyttelijän rinnalla Los Angelesissa

Näin Sanna Marin kommentoi uutta työtään 1:03
Katso myös: Näin Sanna Marin kommentoi uutta työtään Tony Blair Institutessa

Sanna Marin on jakanut someseuraajilleen useita päivityksiä viime aikaisilta matkoiltaan muun muassa Pariisiin ja Los Angelesiin.

Entinen pääministeri Sanna Marin on matkustanut viime aikoina niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. Viime viikolla Marin vieraili Pariisissa, jossa hän osallistui muotisuunnittelija Victoria Beckhamin Pariisin muotiviikon näytökseen, ja tällä viikolla ex-pääministeri on viihtynyt Los Angelesissa.

Marin korkkasi Los Angelesin -vierailunsa aikana uuden uransa ja puhui rauhanehtoja käsittelevällä luennolla Kalifornian yliopistolla Los Angelesissa (UCLA) varhain torstaina Suomen aikaa. Hän on jakanut Instagram-tarinaansa otteita Los Angelesin -matkastaan. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

Torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa jakamassaan Instagram-tarinajulkaisussa Marin poseeraa yhdysvaltalaisnäyttelijä Sharon Stonen rinnalla. Stone tunnetaan muun muassa Basic Instinct -elokuvista ja hän on voittanut uransa aikana useita palkintoja.

Marin kirjoittaa kuvan yhteydessä olevansa Stonen kanssa lounaalla Suomen konsulaatissa Los Angelesissa.

Viikonloppuna Marin puolestaan jakoi Instagram-tarinaansa Pariisin muotiviikolla napatun kuvan, jossa hän poseeraa Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintourin kanssa.

Kuvat ovat herättäneet kysymyksiä Marinin uudesta imagosta. Sosiaalisen median tutkija Essi Pöyry pohtii Ylellä, että esiintyminen voi liittyä Marinin hiljattain solmimaan sopimukseen Range Media Partnersin kanssa. Range Media Partners tarjoaa managerointia ja edustuspalveluita muun muassa urheilijoille ja näyttelijöille, ja sen asiakkaina on lukuisia maailmantähtiä.

– Kansainvälisten supertähtien on tärkeää olla esillä eri toiminta-alueilla, se lisää heidän vaikutusvaltaansa, Pöyry sanoo Ylelle.

Lue myös:

    Uusimmat